Hoffmann

Marketing en Communicatie Specialist

Details van de functie

Logo Wil jij een veelzijdige baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan ben jij de communicatieprofessional die we zoeken. Lees snel verder!

Functieomschrijving

Meer over Hoffmann

Hoffmann heeft 60 jaar ervaring met het onderzoeken van incidenten binnen werkomgevingen (fraude, integriteitsschendingen, cyberincidenten e.d.). Wij zijn als geen ander in staat om te adviseren hoe dergelijke situaties vermeden of opgelost kunnen worden. Onze dienstverlening richt zich op het veilig maken van onze klanten op het vlak van cyberveiligheid, fraude, integriteit en riskmanagement. Onze ambitie is de grootste speler zijn en blijven die deze gecombineerde dienstverleningen aanbiedt. Jij bent de marketing & communicatie professional die ons daar bij gaat helpen.

Over de functie Marketing en Communicatie Adviseur

Als Marketing en Communicatie Adviseur, standplaats Almere, ben je in staat om de marketing en communicatie binnen ons bedrijf verder te ontwikkelen en naar een nog hoger niveau te tillen. Hiervoor krijg je binnen Hoffmann veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Met jouw ervaring en creativiteit zet je (online) campagnes op en weet je precies welke communicatiemiddelen en kanalen nodig zijn om de campagnes te laten slagen. Je analyseert het effect van de campagnes en stuur je bij waar nodig. Je bewaakt het marketingbudget en controleert projecten op financiŽle haalbaarheid. Het beheer van onze website en social media kanalen zoals LinkedIn en Twitter vallen ook onder jouw werkzaamheden. Hier plaats je regelmatig nieuwsartikelen, nieuwe vacatures en andere content op. Ook stuur je verschillende externe consultants aan, denk aan een SEO & SEA specialisten, tekstschrijvers en waar nodig bureaus.

Verder bestaan je werkzaamheden onder andere uit het:
 • organiseren van (online) evenementen zoals de klantendag, een informatiesessie of een webinar;
 • maken en opleveren van whitepapers, inhoudelijke nieuwsartikelen, productbladen en video's. De content dien je op te halen bij de gespecialiseerde collega's;
 • onderhouden van contacten met de marketingafdeling van de holding waar Hoffmann onder valt, maar ook met samenwerkende partners zoals advocatenkantoren;
 • uitbrengen van de Hoffmann Tips, drie edities per jaar. Hoffmann brengt dit al 47 jaar uit. Jij zorgt voor de benodigde content, de publicatie en verspreiding.

Tot slot ben jij projectmanager van de podcast Fraudesignalen seizoen 2! Hoe tof is dat?

Wat je krijgt

Wij bieden je een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele organisatie, die continue aansluiting zoekt bij veiligheidsontwikkelingen in de maatschappij.

Je vindt bij ons een warme, informele sfeer met ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling.

Verder bieden wij jou:
 • ?een salaris tussen de € 3.379,- en € 5.200,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • een jaarcontract van 24 tot 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (onze organisatie kent een collectieve sluiting tussen Kerst en Oud en Nieuw en de dag na Hemelvaart);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wie je bent

Je hebt veel creatieve ideeŽn die je ook weet vorm te geven in pakkende (online) content die aansluiten bij de verschillende doelgroepen. Je herkent kansen en gaat hier actief mee aan de slag. Je bent communicatief sterk. Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt als de media contact met Hoffmann opneemt. Ook ben je resultaatgericht en weet je de juiste prioriteiten te stellen waarbij je de details niet uit het oog verliest.

Daarnaast beschik je over:
 • een afgeronde hbo opleiding richting marketing en/of communicatie;
 • bij voorkeur 5 jaar relevante werkervaring in de marketingwereld, bij voorkeur in de B2B markt;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wil jij je vastbijten in deze zelfstandige rol? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en stuur je CV naar ons door. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Melissa Wassenaar.

Waarom wil jij bij Hoffmann werken?

Omdat je meer wilt leren, altijd. En dat kan bij Hoffmann! Sterker nog, bij Hoffmann werken allemaal -toekomstige- collega's die meer willen. Meer willen leren, maar ook dat stapje extra willen zetten waar de meeste organisaties stoppen. Je gaat samenwerken met specialisten die een enorme kennis en aanstekelijke gedrevenheid in huis hebben. En het mooie is: iedereen wil elkaar helpen en iedereen durft om hulp te vragen. Dat maakt dat werken bij Hoffmann een constante flow van leren, prikkeling en samenwerking is.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Hoffmann