Pets Place Boerenbond Retail B.V.

Stage Trimsalon

Details van de functie

Logo Huisdieren zijn altijd welkom in onze dierenwinkels. In onze Pets Place Boerenbond winkels komen klanten binnen voor persoonlijk advies en in steeds meer winkels ook voor inentingen, knip- en wasbeurten en speciale workshops. Als Trimstagiair kom je te werken in één van onze eigen trimsalons en ondersteun je bij de was- en knipbeurten van voornamelijk honden maar ook andere huisdieren. Een geweldige uitdaging in combinatie met het adviseren van onze klanten over de verzorging van hun dier.

Doordat de trimsalon is gevestigd in de winkel pak je ook daar commerciële kansen in een verkoopgesprek met beide handen aan. Het aanspreken van klanten ga jij dus niet uit de weg. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klant een geweldige winkelbeleving heeft en goed geadviseerd wordt.

Wat kan jij van ons verwachten?
Een uitdagende stageplaats in een dynamische omgeving en met een (klein) gemotiveerd team. Je krijgt begeleiding van een professionele stagebegeleider, zodat je alles uit je stage kunt halen!
Wat verwachten wij van jou?
  • Je volgt een trimopleiding;
  • Dat je enthousiast bent en graag wilt leren;
  • Dat je initiatief toont en zelfstandig kunt werken.

Pets Place Boerenbond: de nummer één voor alle dieren- en tuinliefhebbers!
Alles voor je dier en tuin vind je bij Pets Place Boerenbond. Dankzij onze deskundigheid en service op het gebied van dier en tuin helpen we onze klanten zelf expert te worden op deze gebieden. Zo maken zij de juiste keuzes en kunnen ze zorgeloos genieten van het buitenleven en hun huisdieren. Dit alles start met de kennis, het enthousiasme en de betrokkenheid van de collega’s in onze winkels door het hele land én in ons distributiecentrum en servicekantoor in Ede.

Pets Place Boerenbond is onderdeel van IJsvogel Retail. Met onze 180 winkels, webshops, 1.600 medewerkers, 37.000 m 2 magazijn en ruim 18.000 artikelen zetten we ons elke dag in voor onze klanten. En we groeien nog steeds! Dit creëert veel kansen en mogelijkheden voor jou, bijvoorbeeld als het gaat om doorgroei en professionele ontwikkeling.

We vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt bij ons. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, wat jouw achtergrond is, waar je in gelooft en van wie je houdt. Verschil brengt juist nieuwe perspectieven met zich mee. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze collega's en klanten.


Sollicitatie procedure:


Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en zie jij jezelf al stage lopen als Trim stagiair bij Pets Place Boerenbond? Solliciteren kan via de button 'solliciteren'. Wij zijn benieuwd naar je motivatie en CV. Heb je vragen over deze vacature of het werken in één van onze winkels? Neem dan contact op met de bedrijfsleider via bovenstaand telefoonnummer.
Lijkt het jou leuk om deze uitdaging aan te gaan? Klik dan op de knop en solliciteer direct.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Pets Place Boerenbond Retail B.V.