STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Nijhof-Wassink

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Nijhof-Wassink. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten. Tijdens het zij-instroomtraject kan je niet aan de slag bij Nijhof-Wassink. Dit betekent dat het verstandig is om je huidige baan te behouden. Je kan namelijk pas bij hun aan de slag zodra jij je rijbewijzen hebt behaald!

Na het behalen van jouw CE rijbewijs ga je werken als chauffeur bij Nijhof-Wassink. Je krijgt een goed inwerkt traject wat je gaat doorlopen om klaargestoomd te worden tot zelfstandig chauffeur. Als Chauffeur CE vervoer je veevoederproducten vanaf jouw standplaats in Oss naar boerderijen. Moeiteloos manoeuvreer je op het erf waarbij veiligheid voorop staat. Je hebt de beschikking over een fantastische werkplek, want je rijdt met een van de nieuwste modellen van Volvo Trucks. Je gaat werken in ploegendiensten en hebt een overnachting. Jouw werkzaamheden worden tijdig en duidelijk gepland volgens een werkrooster dat voor jou een goede balans oplevert tussen werk en privť. Je bent weliswaar het visitekaartje van Nijhof-Wassink op de weg, maar je staat er nooit alleen voor. Het bedrijf heeft transport coŲrdinatoren op standplaatsen en/of onderweg die er voor jou zijn.

Wat neem je mee?
  • Het rijbewijs B;
  • Een goede motivatie om vrachtwagenchauffeur te willen worden;
  • Een gemotiveerde, klantvriendelijke en servicegerichte houding;
  • Een flexibele houding in de samenwerking met de planning;
  • Fysiek fit en stressbestendig;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats Oss te kunnen komen (maximaal 30 km).

Waar ga je werken?

Nijhof-Wassink is specialist in bulktransport over weg, spoor en water. Door gebruik te maken van alle modaliteiten, strategisch gelegen vestigingen in Nederland, BelgiŽ, Duitsland, Polen en Hongarije, bieden zij opdrachtgevers de meest optimale logistieke oplossing. Naast transport is Nijhof-Wassink actief in warehousing, opslag en tankreiniging. Bij Nijhof-Wassink maken mensen het verschil. Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Bij Nijhof-Wassink vormen ze het hart van het bedrijf en zorgen ze voor tevreden klanten en continuÔteit. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. De waardering voor hun inzet gaat verder dan het materiŽle vlak. Er wordt intensief geÔnvesteerd in opleiding en ontwikkeling van mensen. Hier zijn medewerkers nog collega's die er samen de schouders onder zetten. Nijhof-Wassink is een stabiel, internationaal opererend familiebedrijf met 1.400 medewerkers in binnen- en buitenland. Een grote organisatie, maar dat doet niets af aan de teamspirit en het familiegevoel. Ze investeren in hun medewerkers: in hun professionele ontwikkeling ťn in hun persoonlijk welzijn. Welke functie je ook hebt, bij Nijhof-Wassink sta je er nooit alleen voor.

Wat krijg je?
  • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
  • Een contract in loondienst bij Nijhof Wassink, met uitzicht op vast dienstverband;
  • Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met een informele sfeer;
  • SalariŽring en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Beroepsgoederenvervoer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL