Stedin

Inbedrijfsteller Hoogspanning regio Utrecht

 • Vacature
 • Fulltime baan
MBO
 • Utrecht
Utrecht
24 mei 2024

Details van de functie

Logo Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen


Goed salaris, werken in je eigen regio en een prima ABP pensioen. Te mooi om waar te zijn? Bij Stedin is het mogelijk als Inbedrijsteller Hoogspanning in regio Utrecht.

Als inbedrijfssteller hoogspanning ben je de spin in het web samen met een team van enthousiaste monteurs. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor midden- en hoogspanningsinstallaties en –netwerken in het Stedin gebied (regio Utrecht). En je bent het eerste aanspreekpunt van de werkverantwoordelijke op de klus.

Je werkt in teamverband en overlegt vaak met andere afdelingen en specialisten. De variatie van de technische installaties die je in bedrijf gaat stellen is groot. Van stations van 50 jaar oud t/m de stations met de meest moderne technieken. De spanningsniveaus waarmee je te maken krijgt, variëren van 10kV t/m 150kV.

Jouw sterke punten
Worden we blij van


Kwaliteit en veiligheid gaan bij jou hand in hand. Onder druk bewaar jij nog steeds het overzicht. En je krijgt energie van het samenwerken met anderen binnen afwisselende projecten. Wat jou verder onze nieuwe inbedrijfsteller hoogspanning maakt?
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo 3 opleiding;
 • Je kunt elektrotechnische tekeningen lezen;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent minimaal in het bezit van je schakelbevoegdheid in laag- en hoogspanningsinstallaties;
 • Je hebt interesse in de combinatie van primaire (vermogensschakelaars, kabels etc.), secundaire (besturing en beveiliging) en tertiaire (gebouw gebonden installaties) techniek.

Een goed team
Daar hoor je bij


Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het team secundair regio Midden in de vakgroep Secundaire Techniek van de afdeling Hoogspanning. Je komt terecht in een open en hecht team, waarbij iedere bereid is om elkaar te helpen. Een team met verantwoordelijkheidsgevoel en dat er voor zorgt dat de hoogspanningsstations klaar zijn voor de toekomst. Benieuwd naar hoe je toekomstige dag bij Stedin eruit kan zien? Bekijk het hier! www.youtube.com/watch?v=UC2_CXF6Z9M

Mooie arbeidsvoorwaarden
Die wil je hebben


Je kiest niet voor een baan, maar voor een carrière. Met volop groeikansen. Doorgroeien naar senior inbedrijfsteller, beveiligingsspecialist, werkvoorbereider of zelfs doorgroeien naar een functie buiten dit vak? Met jouw ambitie maak je het waar. En wij helpen je natuurlijk! Wat mag je nog meer van Stedin als werkgever verwachten? Alle financiële arbeidsvoorwaarden op een rij, dan weet je meteen waar je aan toe bent:
 • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal een salaris van €4653,- gebaseerd op 40 uur per week, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP. 
 • Je krijgt 8% vakantiegeld. Jij kiest of je dit maandelijks of in mei in één keer laat uitbetalen.
 • Een Persoonlijk Budget van max € 1116,- incl. vakantiegeld. Die kun je maandelijks uit laten betalen (dan verdien je max €5769 ,-) of je koopt er vrije dagen van (max 35,5 dag per jaar). In onze nieuwe Rekentool krijg je een alvast voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden.
 • Je ontvangt €80,- netto per maand buitendienstvergoeding.
 • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons een budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sportabonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in het volgende Stedin Voetbaltoernooi?

Daar komt dit nog bovenop:
 • Werken bij Stedin betekent werken bij een Worldclass Workplace. Een van de trotspunten van onze (en jouw toekomstige) collega’s? Werksfeer.
 • Je krijgt een bedrijfsauto van ons, dit met de mogelijkheid tot privé rijden.
 • Met tablet of telefoon die je van ons krijgt, sta je altijd in contact met je collega’s en teamleider.
 • Jouw ontwikkeling staat centraal: Meer leren? Dat kan! Volg cursussen of opleidingen; wij betalen ze. Doorgroeien? Hier helpen we jou natuurlijk bij.
Arbeidsvoorwaarden
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Stedin