Stedin

Bedrijfsvoerder midden- en hoogspanning (dagdienst)

 • Vacature
 • Fulltime baan
MBO
 • Zuid-Holland
Rotterdam
13 april 2024

Details van de functie

Logo Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen


Zorgen dat het elektriciteitsnet blijft werken, zodat het licht blijft branden bij miljoenen mensen. Dat is wat jij doet als bedrijfsvoerder midden- en hoogspanning bij Stedin in Rotterdam.

Hoe ziet jouw werkdag eruit als bedrijfsvoerder?

Samen met je team zorg jij dat het energienet stabiel blijft en klaar is voor de toekomst. Dat is jouw directe bijdrage aan een leefwereld vol nieuwe energie. Er zijn kleinere uitdagingen.

Zo kan jouw werkdag eruit zien:
 • Aan het begin van je dag bespreek je met je collega’s waar de geplande werkzaamheden uitgevoerd gaan worden deze week. Jij kijkt of dit mogelijk is en geeft hier toestemming voor.
 • Er komt een melding van een storing binnen. Jij neemt direct contact op met de uitvoerende collega’s om alle problemen zo snel mogelijk op te lossen. Zo zorg je dat de klanten maar kort zonder energie zitten. Waar nodig schakel jij het net uit en stel je deze daarna weer in bedrijf.
 • Dan is het nu tijd om te kijken hoe het net toekomstbestendig wordt. Je werkt aan projecten om de werkprocessen te verbeteren.

Deze rol doe je niet zonder goede voorbereiding. Daarom helpen we je op weg met goede begeleiding en interne stage. Erna nog niet uitgeleerd? Ook daarna zijn er meer dan genoeg opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Gaaf toch?

Jouw sterke punten
Worden we blij van


Jij presteert onder druk. Wanneer er een storing is moet er snel worden gehandeld, jij houdt het hoofd koel en coördineert de situatie zonder problemen.

Wat jou verder onze nieuwe bedrijfsvoerder maakt?
 • Je hebt een afgeronde elektrotechnische mbo-opleiding niveau 4;
 • Jij weet precies wat uitvoerende collega’s doen dankzij jouw ervaring als eerste monteur, technisch specialist of uitvoerder en kennis van de elektrotechniek;
 • Jouw stressbestendigheid zorgt voor rust op belangrijke momenten.

Een goed team
Daar hoor je bij


Waar je werkt? Vanuit het supermoderne Bedrijfsvoering centrum op het hoofdkantoor van Stedin in Rotterdam natuurlijk. Dit centrum werkt 24/7, maar dit betreft een functie in dagdienst.

Jouw nieuwe collega’s van het bedrijfsvoering centrum staan te springen om je te ontmoeten. De collega’s kennen Stedin door en door. Zij staan voor jou klaar om je mee te nemen in de uitdagingen voor nieuwe energie en zullen je daar zeker ook bij helpen.

‘Als bedrijfsvoerder is geen dag hetzelfde. Echt waar. Het ene moment is het erg rustig en het andere moment heb je 5 collega’s aan de telefoon met vragen. De combinatie van techniek en digitalisering spreken mij erg aan.’ – Cock van Es, bedrijfsvoerder.

Mooie arbeidsvoorwaarden
Die wil je hebben


Bij zo’n belangrijke taak hoort natuurlijk ook een mooie beloning. Dat je een laptop en telefoon krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van ons verwachten?
 • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal een salaris van € 5.143,99 gebaseerd op 40 uur per week in dagdienst, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP. 
 • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je alvast en voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden.
 • Voor deze functie werk je 100% op kantoor en reizen naar kantoor doe je met je OV vrij-abonnement waarmee je ook buiten werk onbeperkt kan reizen! Kies je voor een reiskostenvergoeding? Dan ontvang je €0,13 per km (maximaal 60 km enkele reis). Met je persoonlijk budget kun je dit aanvullen.

En er is nog meer!
 • Werken bij Stedin betekent werken bij een worldclass workplace. Een van de trotspunten van onze (en jouw toekomstige) collega’s? Dat is werksfeer.
 • Jouw ontwikkeling staat centraal: events bezoeken met collega’s, meedoen aan kennissessies, trainingen en opleidingen volgen. Zo geven we jou écht alle kans en haal jij het beste uit jezelf.
 • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sportabonnement).
Arbeidsvoorwaarden
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Stedin