Stedin

Warehouse Coördinator

 • Vacature
 • Fulltime baan
MBO
 • Zuid-Holland
Rotterdam
18 april 2024

Details van de functie

Logo Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen


Er rijden meer elektrische auto’s, we gebruiken elektriciteit voor het verwarmen van onze huizen en leveren zelf opgewekte energie terug aan het net. Het aanpassen en uitbreiden van het net is een uitdaging waar wij als afdeling Supply Chain elke dag aan werken.

Als warehouse coördinator geef je sturing aan de primaire processen binnen het warehouse, denk hierbij aan inbound, picking, expeditie en retouren. Je bewaart het overzicht en zorgt ervoor dat de dagelijkse hoeveelheid orders worden verwerkt volgens de kwaliteitsstandaarden van Stedin.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de collega’s in het warehouse en indien nodig help jij mee in de uitvoering. Je signaleert knelpunten en je verbetert processen in samenwerking met de teamleider warehouse. Aan het einde van de dag zorg jij voor de juiste administratieve afwikkeling van de dag in ons WMS systeem (SAP EWM). Je werkt dagelijks samen met de collega’s van het bedrijfsbureau logistiek op het gebied van voorraadbeheer en transportplanning.

Binnen logistiek spelen diverse verbeterprogramma’s waar jij een bijdrage aan kunt leveren. Zo breiden we onze magazijnruimte uit en passen we innovatieve technieken toe om steeds beter te presteren. Jij speelt een belangrijke rol in het implementeren van deze veranderingen.

Jouw sterke punten
Worden we blij van


Je wordt blij van het aansturen van collega’s en het samen behalen van resultaten en hebt daarbij oog voor veiligheid en je zet dit altijd op nummer één. Aan de hand van het systeem weet je goed wat er op een dag moet gebeuren en je weet je collega’s te motiveren zodat het ook daadwerkelijk gebeurt. Je bent in staat snel te schakelen tussen diverse processen en je raakt niet in paniek wanneer het even niet loopt zoals gepland.

Wat jou verder onze nieuwe warehouse coördinator maakt?
 • Je hebt mbo+ werk -en denkniveau met een afgeronde opleiding, bij voorkeur in de richting Logistiek;
 • Ervaring in- en affiniteit met het werken in een WMS is belangrijk. Net als SAP EWM, maar dat is een pré;
 • Je werkt graag samen, bent open, communicatief vaardig en resultaatgericht;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Een goed team
Daar hoor je bij


Meteen vanaf dag één maak je onderdeel uit van de afdeling Warehouse. De afdeling bestaat uit een gemotiveerd team waar hard werken en plezier maken voorop staan. Samen zorgen we voor de juiste materialen op het juiste moment op de juiste plek zodat de uitvoering altijd door kan gaan. Hier gaan we voor en hier staan we voor!

In deze functie werk je fulltime in ons distributiecentrum aan de Keileweg in Rotterdam. Daarnaast zal je zo nu en dan gevraagd worden om te ondersteunen in een regiomagazijn.

Goed om te weten! Ons distributiecentrum gaat per maart / april 2025 verhuizen naar een locatie in Vianen. Dit betekent dat jouw standplaats tegen die tijd zal veranderen.

Mooie arbeidsvoorwaarden
Die wil je hebben


Dat je van ons je eigen telefoon (of een Bring Your Own Device vergoeding) en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van Stedin als werkgever verwachten?

Alle financiële arbeidsvoorwaarden op een rij, weet je meteen waar je aan toe bent:
 • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal een salaris van € 5.143,99 bruto gebaseerd op 40 uur per week, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP. 
 • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je alvast een voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden.
 • Werken bij Stedin betekent werken bij een world-class workplace. Een van de trotspunten van onze (en jouw toekomstige) collega’s? Werksfeer.
 • Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement. Ook buiten werk. Kom je met de auto? Dan ontvang je een reiskostenvergoeding.
 • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sportabonnement).
Arbeidsvoorwaarden
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Stedin