Breijer

Projectleider

Details van de functie

Logo Projectleider

Functieomschrijving

Als Projectleider bij Breijer Vastgoedzorg ben je verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van diverse projecten bij vaste en nieuwe klanten. Deze projecten gaan over schilders activiteiten maar het gaat er hierbij ook om dat er een nieuw duurzaamheidsproduct op de markt gebracht gaat worden. Je bent daarom ook commercieel ingesteld. Je zorgt er bovenal voor dat†de klant herhalingsaankopen doet voor de lange termijn van diverse projecten. Je werkt nauw samen met het projectteam, bestaande†uit werkvoorbereiders, calculators†en monteurs. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang, planning en budget van het project. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en zorg je voor een goede communicatie en afstemming gedurende het hele project.

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen. We opereren vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Schijndel en Almere.

Breijer Schilders heet sinds 2024 Breijer Vastgoedzorg en is de specialist in het resultaatgericht onderhouden van gehele gevels van vastgoed. Dat doen wij voor woningcorporaties, vastgoedbelleggers/beheerders, zorginstellingen, scholen en tal van commerciŽle bedrijven. Binnen onze organisatie is het voor jou mogelijk om opleidingen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen en uiteindelijk door te groeien. Voor ons hoofdkantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op de afdeling Breijer Vastgoedzorg.

Wat je krijgt

∑†††††††Salarisrange tussen € 4.300 - € 6.000 per maand afhankelijk van ervaring conform Schilders cao;

∑†††††††Jaarlijks 25 vakantiedagen en 7 ATV;

∑†††††††Een uitstekende pensioenregeling;

∑†††††††Een auto, smartphone en laptop om je werk goed uit te voeren;

∑†††††††Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

∑†††††††Mogelijkheid tot het afsluiten van collectieve verzekeringen via ons moederbedrijf Facilicom Group, inclusief ťťn van onze collectieve ziektekostenverzekeringen;

∑†††††††Toegang tot een breed scala aan trainingen via GoodHabitz;

∑†††††††Een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een collegiale bedrijfscultuur.

Wie je bent

∑†††††††Je beschikt over een afgeronde opleiding op mbo-4 niveau, bij voorkeur in de richting van bouwkunde;

∑†††††††Je hebt al een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie; dit kan ook in een commerciŽle rol zijn. Je hebt ervaring met new business en je bent financieel sterk;

∑†††††††Affiniteit met bouwkundige gevelelementen;

∑†††††††Je bent commercieel ingesteld;

∑†††††††De Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met Pepijn Dijkstra, bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] of via† [stuur een e-mail].

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met†Karel Citroen,†bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] of via† [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer