Breijer

Timmerman Bouwkundige Brandveiligheid

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Breijer! Kom jij ons team Breijer Vastgoedzorg versterken in Rotterdam?

Functieomschrijving

Samen met je team van andere collega's start je jouw werkdag op projecten of losse klussen. De projecten waar je komt te werken vinden plaats voornamelijk in de regio Zuid-Holland. Onze klanten zijn onder andere aannemers, zorginstellingen, overheden en woningcorporaties (als Woonbron en Woonzorg). De werkzaamheden bestaan uit het monteren van deuren, plaatsen van glas, aanbrengen van hang en sluitwerk, wanden plaatsen, een plafond maken, staal bekleden of andere timmerwerkzaamheden. Wat ook een onderdeel kan zijn van je werk is het aanbrengen van brandwerende afdichtingen aan technische installaties zoals; kabelgoten, luchtkanalen, kunststof leidingen, cv-leidingen en waterleidingen. Met behulp van je tablet registreer je alle werkzaamheden en leg je precies vast op een digitale tekening waar de afdichtingen aangebracht zijn.

Onze organisatie heeft als doel kostbare tijd te creëren. Deze werkzaamheden zijn heel belangrijk, want bij een brand zorgen die ervoor dat mensen op tijd en ongedeerd het gebouw kunnen verlaten. Wel zo'n fijne gedachte dat jouw werk bijdraagt aan de veiligheid van anderen. Ben jij de persoon die elke dag wil bouwen en daarbij Nederland een stukje veiliger maakt dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen. We opereren vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Schijndel en Almere. Dus kortom je kies voor een stabiele organisatie. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.

We zijn voor onze vestiging in Rotterdam voor de afdeling Breijer Bouwkundige Brandveiligheid op zoek naar een Timmerman Bouwkundige Brandveiligheid.

Wat je krijgt

 • Een salaris tussen de € 2.800 en € 3.500 per maand afhankelijk van je ervaring, skills en competenties (CAO Metaal & Techniek)
 • Auto van de zaak, telefoon, tablet, werkkleding;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Je krijgt korting op verschillende collectieve regelingen, zoals onder andere op een zorgverzekering;
 • Je komt te werken in een professioneel team, dat als zelfstandig onderdeel opereert in een groot en informeel familiebedrijf.

Wie je bent

 • Ervaring in de timmer/ brand branche is een pré;
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau en bent enthousiast om als Timmerman Bouwkundige Brandveiligheid aan de slag te gaan;
 • Je bent akkoord met het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG);
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de directe omgeving van regio Zuid-Holland.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met Stefan Fijman, bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Karel Citroen, bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] of via  [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer