Breijer

Servicemonteur bij KPN - Brabant / Zeeland

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Brabant
Schijndel
21 april 2024

Details van de functie

Logo Wil jij als servicemonteur aan de slag voor onze klant KPN? Maar wel de mogelijkheid hebben om in de toekomst ook eens voor andere klanten te werken? Dan is dit een mooie kans!

Functieomschrijving

Met een neus voor techniek, verleen je onze klanten optimale service. Je gaat aan de slag als een van onze techneuten om een uitstekende technische dienstverlening te leveren bij een van onze vaste klanten KPN.

Al 13 jaar werken wij samen met KPN waarin wij hun partner zijn in technisch onderhoud aan al hun bedrijfspanden. Van koeltechniek en brandbeveiliging tot aan (elektro)technisch onderhoud.

 

In deze rol ga jij als servicemonteur aan de slag met het onderhoud en herstel aan passieve (koperverbindingen) en actieve kabelverdeelkasten (koper en/of glasvezel) en PoP locaties (glasvezel) van KPN. Denk hierbij bijvoorbeeld aan herstel en vervanging deuren, daken, sloten en alle verdere voorkomende hang en sluitwerk problematiek. Deze problemen worden meestal vanuit het werkveld vanuit alarmen van KPN (KPN monteurs) gemeld bij ons. Denk hierbij bijvoorbeeld aan open deur alarmen, warmteproblemen, vochtproblemen etc.

Ook werkzaamheden in een van de technische gebouwen (centrales) kan voorkomen.

Een dag van te voren krijg je te horen naar welke locaties je de volgende dag moet, hiervoor krijg je een ticket op je telefoon en/of tablet. Op één dag ben je op verschillende locaties zelfstandig aan het werk (voornamelijk werkzaamheden buiten). Aan het eind van de dag krijg je te zien waar je de volgende dag weer moet beginnen. De planner probeert je altijd in de buurt van je woonplaats in te plannen, maar het kan ook zijn dat je in een andere regio komt te werken.

Storingsdiensten zijn daarnaast ook onderdeel van de werkzaamheden.

Wie zijn wij?

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen.

Breijer is onderdeel van de Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving bij Breijer Contractonderhoud Landelijk, onderdeel van Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Je komt terecht in een omgeving, met veel ruimte voor jouw inbreng, maar dan wel onder de vleugels van de groep. Maar er is meer:
  • Een mooi salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €2.300 - €2.700 bruto per maand;
  • Een telefoon en auto van de zaak die je ook privé mag gebruiken;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
  • Een werkgever die aandacht heeft voor jou, jouw mening en voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Een werkgever met een sterke maatschappelijke drive.

 

Wie je bent

Jij bent een zelfstandig werkende collega. Je durft alleen op een klus af te gaan en draagt de verantwoordelijkheid om netjes en servicegericht een storing op te lossen. Natuurlijk heb je technische kennis en weet je deze toe te passen in de praktijk.

Verder zien we graag:

·       Een MBO opleiding (min. niv. 1) in een technische richting;

·       In het bezit van of bereid om te halen: HVD, KVD, TTG, OV2 en VCA;

·       In het bezit van een rijbewijs B;

·       Werkervaring in de telecombranche is een pré, geen must;

·       Centraal woonachtig in de regio.

Word jij onze nieuwe servicemonteur? Solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen? Neem dan contact met op met onze recruiter; Ingrid Vijfhuizen onze recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of  [stuur een e-mail].

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer