Embrace hospitality services

Receptionist Daikin Breukelen

Details van de functie

Logo Word jij het vriendelijke gezicht bij de receptie van Daikin in Breukelen? Als receptioniste maak je medewerkers en bezoekers blij met de best mogelijke service.

Functieomschrijving

Als receptionist herken je de medewerkster die binnenkomt om aan haar werkdag te beginnen. Nerveus, want ze heeft een belangrijke meeting. Jij bent al voorbereid op haar komst. Je geeft een korte, heldere aanwijzing naar de vergaderzaal waar haar meeting plaatsvindt. Jij hebt overal voor gezorgd: alle benodigdheden voor haar presentatie staan klaar en de koffie is geregeld. Dankzij jou start de medewerkster vol vertrouwen met haar meeting. Daarna ga je verder met je andere werkzaamheden. Denk hierbij aan:
 • Telefoontjes en e-mails beantwoorden;
 • Vergaderzalen reserveren;
 • Postafhandeling.

Daikin Experience Center is een klimaatbeheersingsbedrijf. Denk hierbij aan airco's, maar ook bijvoorbeeld koelingen bij supermarkten. Het hoofdkantoor zit in Capelle aan den IJssel. In Breukelen, de locatie waar we een receptioniste voor zoeken, is een Experience center geplaatst. Hier worden onder andere trainingen gegeven voor installateurs en Salesmanagers houden hier klantgesprekken op de beschikbare flexplekken. Ook kunnen er particulieren binnen komen, zij mogen namelijk rustig eens een kijkje nemen in de showroom.

 

Wat je krijgt

Als experts in de hospitality vinden wij jouw ontwikkeling bij Embrace enorm belangrijk. Je kunt als hostess een warm welkom verwachten in combinatie met een workshop hospitality. Daarna bieden we je ook diverse online trainingen en opleidingen. Op de werkvloer krijg je coaching en begeleiding van één van onze specialisten. Daarnaast biedt Embrace jou:
 • Bruto uurloon tussen de € 13,94 en € 15,50;
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer (vanaf 9 km) of 100% ov-vergoeding;
 • Vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering;
 • Collectiviteitskorting op je aanvullende zorgverzekering;
 • Bedrijfskleding met een stomerijvergoeding.

Wie je bent

Representatief en verzorgd durf jij jezelf wel te noemen. Dankzij jouw betrokkenheid en empathie zorg je dat bezoekers een goede indruk krijgen van jou en het bedrijf waar ze binnenstappen. Je laat zien hoe belangrijk je het vindt dat zij zich welkom voelen. Je hebt oog voor detail en je omgeving. Je voelt het goed aan wanneer iemand iets nodig heeft. Misschien heb je al ervaring als gastvrouw in de horeca, toerisme of bij evenementen. Dat kan zeker helpen. Maar jouw passie voor hospitality, dŕt is waar het echt om draait. Als receptionist bij Embrace:

 • Ben je 14 uur per week beschikbaar? De werkdagen zijn vrijdag 08:30 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:30 tot 16:00 uur;
 • Ben je energiek, sociaal, zelfstandig en ondernemend. Net dat stapje extra lopen is voor jou vanzelfsprekend;
 • Spreek je vloeiend Nederlands en goed Engels: Goodmorning, what can I do for you?
 • Woon je binnen 30 km van Breukelen.

 

Solliciteren bij Embrace doe je niet met een CV en motivatiebrief. Voor ons gaat het er namelijk niet om wat jij in het verleden hebt gedaan, maar om wie jij nu bent als persoon. Je solliciteert bij ons daarom via een online sollicitatiegame.

 

Tijdens de sollicitatie van ongeveer 30 minuten krijg je door middel van vragen en video's een beeld van het werk bij Embrace. Aan het einde van deze game weet je precies hoe het is om bij ons aan de slag te gaan en hebben wij een eerste indruk om te zien of je bij ons past.

 

Nadat je de game hebt afgerond, nemen we binnen drie werkdagen contact met je op. Deze sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome. 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Embrace hospitality services