Pets Place Boerenbond Retail B.V.

Bedrijfsleider (38 uur) Amsterdam

Details van de functie

Logo Onze Bedrijfsleiders bij Pets Place Boerenbond hebben net zoveel met mensen als met dieren en tuinieren. Jij zit helemaal op je plek als je werkt in een flexibele organisatie waar geen één dag hetzelfde is. Je vindt het een uitdaging om de winkel er perfect uit te laten zien, het beste uit je medewerkers te halen en onze klanten blij de winkel ziet verlaten, iedere dag weer.nnJij bent samen met je team het visitekaartje van onze organisatie. Naast de dagelijkse leiding ben je zelf ook actief met de verkoop van het assortiment aan onze klanten.nn

Wij bieden:
 • Het salaris is gebaseerd op de CAO Non-Food, module Tuincentra;
 • Je krijgt 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Natuurlijk gaan wij er vanuit dat jij als collega enthousiast wordt van onze producten en daarom voorzien wij jou van 15% personeelskorting;
 • Is je enkele reisafstand meer dan 10km dan krijg jij van ons een mooie reiskosten vergoeding;
 • Deelname aan ons IJsvogel Campus opleidingsprogramma;
 • Professionele begeleiding van een buddy, zodat jouw start een succes gaat worden.Natuurlijk vragen wij ook een aantal dingen van jou:
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met leidinggeven (plannen, aansturen collega’s, sturing KPI’s, etc.);
 • Je staat open om flexibel ingezet te worden in de omliggende winkels;
 • Je hebt grote affiniteit met het assortiment en interesse in het beter leren kennen van onze producten;
 • Je bent daadkrachtig, gedreven en resultaatgericht;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent commercieel gedreven;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit.
Over ons:

Pets Place Boerenbond: de nummer één voor alle dieren- en tuinliefhebbers

Alles voor je dier en tuin vind je bij Pets Place Boerenbond. Dankzij onze deskundigheid en service op het gebied van dier en tuin helpen we onze klanten zelf expert te worden op deze gebieden. Zo maken zij de juiste keuzes en kunnen ze zorgeloos genieten van het buitenleven en hun huisdieren. Dit alles start met de kennis, het enthousiasme en de betrokkenheid van de collega’s in onze winkels door het hele land én in ons distributiecentrum en servicekantoor in Ede.

Pets Place Boerenbond is onderdeel van IJsvogel Retail. Met onze 180 winkels, webshops, 1.800 medewerkers, 36.000 m 2 magazijn en ruim 18.000 artikelen zetten we ons elke dag in voor onze klanten. En we groeien nog steeds! Dit creëert veel kansen en mogelijkheden voor jou, bijvoorbeeld als het gaat om doorgroei en professionele ontwikkeling.

We vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt bij ons. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, wat jouw achtergrond is, waar je in gelooft en van wie je houdt. Verschillen brengen juist nieuwe perspectieven met zich mee. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze collega’s en klanten.
Sollicitatie procedure:
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en zie jij jezelf al werken binnen onze organisatie? Solliciteren kan via de button 'solliciteren'. Wij zijn benieuwd naar je motivatie en CV. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met de vacature verantwoordelijke via bovenstaand telefoonnummer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Pets Place Boerenbond Retail B.V.