Gom

Fulltime teamleider schoonmaak bij DHL in Zaltbommel

Details van de functie

Logo Ben jij iemand die de wensen van de klant weet te overtreffen en je team op coachende wijze weet te motiveren? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een fulltime enthousiaste collega die gaat werken als meewerkend voorman- of voorvrouw oftewel teamleider schoonmaak in de logistieke schoonmaakbranche, in dit geval bij DHL. Je komt een team van schoonmakers en schoonmaakster versterken en coachen bij DHL in Zaltbommel. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 16:00 uur op maandag werk je van 07:00 tot 15:30. Dit gaat om een fulltime dienstverband van 38 uur in de week.

Als meewerkend voorman- of voorvrouw geef je leiding aan het team die je op coachende wijze weet te motiveren. Je geeft werkinstructies, draagt kennis over en stuurt waar nodig je collega's aan en help je jouw team met de schoonmaak wanneer dat nodig is. Ook zorg je ervoor dat er voldoende voorraad is van materialen en middelen waarmee schoongemaakt wordt en loop je schoonmaak controles (DKS).

Je sprint bij wanneer dat nodig is en bent een echte aanpakker. Jij zorgt ervoor dat de besproken resultaten behaald worden en weet de verwachtingen van de klant te overtreffen. Een veelzijdige functie met doorgroei mogelijkheden naar bijvoorbeeld objectleider of rayonleider!

Wat je krijgt

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,74 en €17,07 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, opleiding leidinggevenden, persoonlijke trainingen en diverse doorgroeimogelijkheden.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Je bent enthousiast, gastvrij en klantgericht. Als meewerkend teamleider in de schoonmaak weet je van aanpakken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Niet alleen naar je collega's toe, ook richting de klant. Je werkt nauwkeurig, je hebt oog voor detail en kan goed samenwerken. Je bent sterk in het behouden van overzicht en kan goed feedback geven en ontvangen. Voor deze vacature breng jij het volgende mee:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • ervaring in leiding geven (pré);
  • In ieder geval 1 jaar ervaring als schoonmaker, interieurverzorger of een andere functie in de schoonmaakbranche (pré). 

Ben jij de meewerkend teamleider die wij zoeken in Zaltbommel? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties worden niet per mail in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom