Triflex BV

Administratief Medewerk(st)er

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Vast contract
MBO
  • Overijssel
Zwolle
20 februari 2024
10 juni 2024

Details van de functie

Logo Join TeamTriflex!
Wij op zoek naar een administratief medewerk(st)er. Ben jij klantgericht, stressbestendig en nauwkeurig? Hou je daarnaast van een uitdaging, afwisseling van werkzaamheden en weet je ook nog de weg in SAP of heb je ervaring met een ander ERP systeem? Kom dan tons Triflex team versterken als Administratief medewerk(st)er!


Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de administratie van Triflex BV. Hieronder vallen taken zoals het gehele logistieke proces rondom onze bestellingen, het contact met onze klanten, het beheren van de mail en het telefonisch afhandelen van vragen. Daarnaast springt je bij op de afdeling en help je je collega die verantwoordelijk is voor de financiŽle administratie..

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding en kennis van het Microsoft Office-pakket. Je beschikt niet alleen mondeling, maar ook schriftelijk over prima communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Duits en eventueel Engels. Je bent een teamplayer, maar zeker niet bang om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Je bent goed in prioriteiten stellen en kunt werken onder druk. Je hecht niet al te veel waarde aan een strakke dagindeling, want door de diversiteit aan taken is geen dag hetzelfde.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden verder een fulltime functie in een dynamisch en professioneel bedrijf. Juist door de diversiteit van de werkzaamheden en de hectiek van de dag, is deze functie erg afwisselend ťn kun je hieraan geheel zelfstandig invulling geven. Triflex investeert in mensen! Dat merk je aan alles: van de gezellige personeelsfeesten, het persoonlijke vitaliteitsbudget, het competentiemanagement met een opleidingsbudget tot je moderne werkplek in een open kantoorruimte. Een team van 31 enthousiaste mensen dat goed op elkaar is ingespeeld, hard werkt, maar ook lol heeft onderling en een bedrijf dat mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Samen maken we ons al 40 jaar hard voor tevreden opdrachtgevers en werken we nauw en prettig samen met onze partners, de Triflex verwerkers.

Helemaal leuk: ontmoet alvast je toekomstige collegaís en neem een kijkje bij ons achter de schermen op www.werkenbijtriflex.nl. Ben jij klaar voor deze uitdaging? We zijn heel benieuwd naar jouw potentiŽle bijdrage. Niet alleen aan ons werk, maar ook aan het team.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
extra info, https://www.werkenbijtriflex.nl/portfolio-item/administratief-medewerker-financieel/
Contactpersoon:
Marit ten Broeke
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Triflex BV gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.