IKEA

Bijbaan logistiek ochtend

  • Vacature
MBO
  • Zuid-Holland
Barendrecht
22 april 2024

Details van de functie

Logo Jij wordt blij van de ruimte die je bij ons krijgt om binnen de gestelde grenzen je eigen ding te doen. Je hebt veel flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden. En wij worden op onze beurt weer blij van jou als nieuwe collega in onze winkel. Je werkt als logistiekmedewerker bij IKEA Barendrecht voor 12 tot 16 uur per week. Dat kunnen weekenden en ochtenden zijn. Ideaal te combineren met jouw privéleven! En als kers op de taart kom je ook nog eens terecht in een tof team.

Een dag met ons in jouw leven
Jouw werkdagen vliegen bij ons voorbij, écht waar! Van orderpicken tot schappen vullen en het magazijn opruimen. Jij doet het, met veel plezier. Je gaat als een trein met de elektrische pompwagen en de scanner in je hand. De hele dag fysiek werk verrichten is voor jou geen probleem. Wat je verder gaat doen:
- Onze artikelen natellen en alles nauwkeurig noteren.
- Verantwoordelijkheid nemen over je eigen afdeling, jij bent een aanspreekpunt voor onze klanten.
- Het waarborgen van een veilige werkvloer voor zowel onze klanten als jouw collega's
- Als jij aan het werk bent zijn de vakken altijd gevuld
- Het verzamelen van producten voor onze klanten

Wie je bent
Je bent een fanatiekeling. Als jij ergens voor gaat, ga je voor de winst. Je houdt met gemak 10 ballen in de lucht. Hoe druk het soms ook is. Je bent flexibel in je werktijden. Je zal voornamelijk op doordeweekse ochtenden en in het weekend ingepland worden. In het weekend kan dit tussen 5:00 of 6:00 en 19:00 uur zijn, maar op doordeweekse ochteden zal dit vanaf 05:00 tot 10:00 uur zijn. Met een contract van 12 tot 16 uur per week plannen wij jou maximaal 4 dagen in. Verder heb je de mogelijkheid om 1 vaste dag per week te blokken (maandag t/m donderdag). Op die blokdag kunnen wij jou dan niet inroosteren. Wat je nog meer nodig hebt:
- Eigen vervoer
- De bereidheid om je reach/heftruck diploma te behalen op onze kosten
- Weinig of veel werkervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren
  • Fysiek fit
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA