STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij HAVI

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar HAVI. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten. Tijdens het traject kun je al aan de slag op een busje met je B rijbewijs.

Na het behalen van jouw CE rijbewijs ga je werken als chauffeur bij HAVI. Je krijgt een goed inwerkt traject wat je gaat doorlopen om klaargestoomd te worden tot zelfstandig chauffeur. 

Wat neem je mee?
 • Het rijbewijs B en 2 jaar rijervaring;
 • Een goede motivatie om vrachtwagenchauffeur te willen worden;
 • Een gemotiveerde, klantvriendelijke en servicegerichte houding;
 • Een flexibele houding in de samenwerking met de planning;
 • Fysiek fit en stressbestendig;
 • Eigen vervoer om naar de standplaats Amersfoort te kunnen komen (maximaal 30 km).

Waar ga je werken?

HAVI is een wereldwijd particulier bedrijf dat zich richt op het innoveren, optimaliseren en beheren van de supply chain van onze klanten. We bieden onder andere diensten aan op het gebied van opslag, transport, planning en recycling. Daarnaast zijn we ook bedreven in het versnellen van de fysieke supply chain processen door oplossingen aan te bieden op het gebied van data, analytics en inzichten.

In Nederland verzorgen we vanuit onze twee distributiecentra (in Amersfoort en Barendrecht) de gehele logistieke keten voor klanten als McDonald's, KFC en Vapiano.

Wat krijg je?
 • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
 • Een contract in loondienst bij HAVI, met uitzicht op vast dienstverband;
 • Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met een informele sfeer;
 • Bij HAVI wordt gereden met goed materiaal en staat een goede onderlinge omgang hoog in het vaandel;
 • Salariėring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL