Trigion

Beveiliger Politie Den Haag

Details van de functie

Logo Als beveiliger bij Trigion zorg jij voor de veiligheid bij de Politie. Ga direct parttime/fulltime aan de slag. Trigion. De veilige keuze.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een boeiende baan waarin je verantwoordelijkheid draagt voor de veiligheid van anderen? Als beveiliger bij de Politie in Den Haag ben je verantwoordelijk voor het houden van cameratoezicht op diverse locaties. Je houdt een oogje in het zeil en signaleert ongewenste situaties, waardoor je direct kunt ingrijpen als dat nodig is. Daarnaast verleen je arrestantenzorg door het bewaken en verzorgen van arrestanten die onder onze verantwoordelijkheid vallen.

Afwisselend en uitdagend is je baan als beveiliger bij Trigion zeker. De veiligheid van medewerkers en bezoekers van de verschillende Politielocaties in Den Haag ligt in jouw handen. Jij maakt het verschil door bij dreigende situaties op de juiste manier te reageren. Naast je kennis van de theorie luister je ook naar je onderbuikgevoel. Je treedt daadkrachtig op als dat nodig is. Zorgen dat iedereen veilig is en zich ook zo voelt is jouw kerntaak. Eenzijdig is je werk in de beveiliging nooit. Verantwoordelijk is het wel. Trigion is niet voor niets 'de veilige keuze'.

Bij de Politie in Den Haag draai je dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten, dus het is belangrijk dat je flexibel bent. Daarnaast sta je niet alleen op één vaste post, maar kan je gerouleerd worden tussen vier verschillende loacties. Als objectbeveiliger bij Trigion houd je je hoofd koel en ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op:
 • Arrestantenzorg: Je gaat de overheid ondersteunen met de verzorging van arrestanten. Je zorgt voor eten/drinken en begeleid arrestanten naar de bezoeken van hun advocaat. Je wordt hier natuurlijk goed op voorbereid. Zo krijg je een praktijktraining door een ervaren collega.
 • Meldkamer Cameratoezicht: Op de meldkamer zal je via de camera's verschillende hoge risico objecten observeren. Signaleer je een afwijking? Dan meld je dat bij de supervisor die voor verdere afhandeling zorgdraagt. Dit lijkt een simpele taak, maar de verantwoordelijkheid is groot!.

Wat je krijgt

Een uitdagende afwisselende baan en een team leuke collega's met:
 • Jaarcontract en uitzicht op een vast contract.
 • Bruto uurloon tussen de €16,01 en €19,08 (conform CAO Particuliere Beveiliging), afhankelijk van jouw ervaring.
 • 13 keer per jaar salaris.
 • Onregelmatigheidstoeslagen waardoor je salaris flink kan oplopen.
 • Rooster wat 4 weken van tevoren bekend is.
 • Goede bereikbaarheid met het OV.
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist of 0,18 per km (vanaf 9 km).
 • Pensioenregeling ,eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • Uniform- en stomerijvergoeding en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Toegang tot online trainingen van de Trigion Academie.

Wie je bent

Actief durf je jezelf wel te noemen, als beveiliger loop je wat af. Dat je sociaal, betrouwbaar en stressbestendig bent spreekt voor zich. Jij weet jouw kalmte over te brengen op de mensen die je beveiligt. Onze slogan 'Trigion: De veilige keuze' straal jij ook echt uit. Op een prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag. Gastvrijheid zit in je natuur, je vindt het belangrijk dat bezoekers zich welkom voelen.

Als onze nieuwe objectbeveiliger:
 • Bezit je een mbo- diploma Beveiliger 2. Heb je nog geen mbo beveiliger 2 diploma? Geen probleem! We hebben namelijk ook een beveiliger in opleiding functie openstaan bij de Politie in Rotterdam. Klik hier voor de vacature.
 • Heb je geen strafblad. Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Let op! Een screening om als beveiliger bij een Politielocatie te werken kan 12-16 weken duren.
 • Beheers je de Nederlandse taal goed en beheers je de basisvaardigheden Engels. Ook in stressvolle situaties kun je de juiste instructies in het Engels geven.
 • Kan je altijd op de verschillende locaties komen. Ook laat op de avond of in het weekend.
 • Ben je woonachtig binnen 30 km vanaf Den Haag.

Solliciteren bij Trigion doe je vooral online via een sollicitatiegame. In de game krijg je in 20 minuten video's te zien en vragen over het werk als beveiliger bij Trigion. Aan het einde van deze game weet je precies hoe het is om bij ons aan de slag te gaan en hebben wij een eerste indruk om te zien of je bij ons past. Nadat je de game hebt afgerond, nemen we binnen drie werkdagen contact met je op.

Deze sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome. Dus ben je in de gelegenheid? Solliciteer dan direct via je mobiel, tablet of in één van deze browsers.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion