Facilicom Solutions

Consultant duurzaamheid (energiemanagement)

Details van de functie

Logo Facilicom Energiemanagement zoekt een duurzame doener (consultant duurzaamheid) met passie voor de energietransitie vanuit ons kantoor Rotterdam! Herken jij je hierin?

Functieomschrijving

Wat is je rol?     

Je komt te werken bij één van de grootste en vooral leukste werkgevers van Nederland. Onze business unit Energiemanagement is dé specialist in het besparen van energie. Je gaat aan de slag bij toonaangevende organisaties. Van het realiseren van de Regionale Energiestrategie voor een provincie, tot het verduurzamen van de vastgoedportefeuille voor een grote zorginstelling en het analyseren van meetdata met onze eigen software voor een telecomprovider. Als energieconsultant ben jij onderdeel van ons specialistisch team. Je werkt mee aan uitdagende projecten op het gebied energiebesparing en verduurzaming van het vastgoed van onze klanten.

 

Als Consultant heb je een zelfstandige, leidende rol in adviestrajecten van opdrachtgevers. Een rol vol uitdagingen: geen project, situatie, gebruiker of locatie is identiek. Never a dull moment: iedere dag kun je al je kennis en kunde inzetten voor het beste resultaat. Soepel samenwerken is essentieel: Je bent continu zelfstandig of in teamverband in contact met de klant, leveranciers en externe specialisten, om de verwachtingen te overtreffen. Je hebt technische affiniteit, bent communicatief vaardig, en hebt de capaciteit om je kennis, ervaring en gedane opname(s) op de juiste wijze te vertalen in doelmatige adviesrapporten. Je begeleidt de uitvoering en monitort de resultaten van de getroffen maatregelen.

 

Hoe werk jij?

Je bent deskundig, en klanten en collega's kunnen altijd op jou rekenen. Je snapt de klant en vertaalt zijn wensen en verwachtingen in concrete adviezen. Op basis van jouw expertise begeleid je de klant van a tot z bij het nemen van energiebesparende maatregelen. De energietransitie en de uitdaging om het Nederlandse energieverbruik te reduceren is jouw grote drijfveer. Als gedreven professional ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van energie, duurzame opwekking en wetgeving. Met kennis en overtuigingskracht zorg jij ervoor dat je klanten stappen zetten in de energietransitie.

Wat je krijgt

Wat krijg je ervoor terug?

Een baan bij Facilicom Energiemanagement betekent dat je onderdeel bent van een innovatief, professioneel en dynamisch team waarin iedereen een ontwikkelproduct of dienst onder zijn verantwoordelijkheid heeft. Dit kan een bestaand product of dienst zijn, of iets dat je vanaf '0' mag opzetten. Wij hebben de overtuiging dat we met elkaar het verschil maken. Door elkaar aan te vullen en scherp te houden, halen we het beste uit onszelf en uit onze producten en diensten. Jij kunt dus ook je stempel zetten en impact maken, samen met je collega's!

 

Verder:   

Je komt terecht in een frisse, creatieve en leuke werkomgeving. Je werkt samen met collega's die een passie hun energiemanagement met jou delen.

Je hebt veel ruimte om je werk zelf in te delen. Wij hebben een hybride werken-beleid met mogelijkheden om thuis te werken. De rest van je tijd verdeel je tussen de klant en een van onze kantoren. Hierin staat een gezonde werk/privé balans centraal.

  • Een salaris, afhankelijk van je werkervaring; tussen € 3000 en € 5000 fulltime per maand.
  • 27 vakantiedagen.
  • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen en een NS-business card.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's.
  • En je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan.

Wie je bent

Je hebt:

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding, (bijvoorkeur technische richting.
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring (je hebt een pré is enkele jaren ervaring op het gebied van energiemanagement).
  • Je bent jezelf en werkt graag in teamverband.
  • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs en je vindt het leuk locaties in het hele land te bezoeken. Je bent uiteraard vrij om je agenda hierop handig in te delen.

 

Ben jij de gedreven en enthousiaste Consultant Energiemanagement die wij zoeken? Solliciteer dan nu via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions