IKEA

Visual Merchandise Medewerker

Details van de functie

Logo Word jij enthousiast van een creatieve uitdaging? Dan is de functie Visual Merchandiser op de afdeling Communicatie en Interieur (intern ook wel CommIn genoemd) wellicht wat voor jou!

Wij zoeken een nieuwe fulltime Visual Merchandiser die gaat bijdragen aan een inspiratieve en commerciele winkel ervaring.

Een dag met ons in jouw leven
Je dagen beginnen bij voorkeur vroeg in de ochtend. Als Visual Merchandiser ben je verantwoordelijk voor de visuele uitstraling van de gehele winkel. Wat je verder gaat doen:

- Je draagt bij aan het positioneren van IKEA als beste woonwarenhuis in de markt en hebt kennis over 'people's life at home'.
- Je bedenkt nieuwe manieren om producten te presenteren en te demonstreren.
- Je waarborgt de lay-out die bijdraagt aan het mechanisch verkoopsysteem, - - Je verzorg de verschillende display- en presentatieruimtes in de hele store en
- Je weet de klantverwachting te overtreffen. Door een goede samenwerking met andere afdelingen ben je altijd op zoek naar inspirerende oplossingen die het verkoopproces bevorderen.
- Je bent een specialist en draagt jouw kennis en enthousiasme over op jouw collega's.
- Je vindt het leuk om zowel een project te leiden en uit te voeren, dan wel het vitaal houden van de winkel.

Wie je bent
Bij IKEA vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn. En dat jij deze creatieve en ondernemende rol invult op een manier die bij jou past. Je kunt goed plannen en organiseren en werkt nauwkeurig. Dit helpt je om jouw afdeling op orde te houden. Ook ben je praktisch en commercieel ingesteld. Schieten de verkoopcijfers omhoog nadat jij op productniveau aanpassingen hebt gedaan? Daar word jij blij van. Verder kun je ideeŽn en visuele concepten in woorden uitleggen, ook aan mensen die geen creatieve functie hebben. En gaat iets niet zoals gepland, sluiten de standaarden van IKEA dit keer niet aan bij de praktijk of missen we verkoopkansen? Dan kom jij met een passende oplossing of alternatief. Wat je nog meer nodig hebt:

- Je hebt hbo-werk- en -denkniveau. Dit heb je bereikt door een creatieve opleiding bij voorkeur op het gebied van woninginrichting of door werkervaring.
- Je hebt kennis van ontwerpsoftware, zoals Adobe Creative Suite, SketchUp of AutoCAD, zodat je je ook Revit snel eigen kunt maken.
- Je spreekt en schrijft Engels.
- Je hebt de motivatie om ook 's avonds en in het weekend te werken.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA