IKEA

Heftruckchauffeur

  • Vacature
MBO
  • Overijssel
Hengelo
22 april 2024

Details van de functie

Logo Je wekker gaat op tijd, want jij begint je werkdag vroeg. Je reist naar IKEA Hengelo en neemt eventueel onderweg een collega mee. Binnen jouw team logistiek draait het om veiligheid, werkplezier en het familiegevoel. We ontbijten samen en hebben een collegiale sfeer. Bij IKEA weten we het zeker: alleen zo werk je het best. Een mooiere logistieke functie kan je als heftruckchauffeur bijna niet vinden.

Een dag met ons in jouw leven
Je begint je dag met een groepje van zo'n 7 tot 10 collega's. Jullie verdelen het werk en lossen samen de vrachtwagens die vanaf 05:45 uur en soms ook om 05:00 uur de voorraad brengen. Staat de poort te vol? Dan overleg je met collega's of de dagmanager. Samen kom je altijd tot een oplossing. Bij het IKEA-ontbijt schuift de rest van het team aan. Vanaf 10.00 uur is de winkel open. En vul je met de rest van het team de voorraad aan en haal je (online) orders op. Je werk doe je dus niet alleen achter de schermen. Avonddiensten starten namelijk vanaf 14:00 tot uiterlijk 23:00, waarin je ook ben je regelmatig in het zelfbedieningsmagazijn van de winkel tussen de klanten bezig aan het werk bent. Wat je verder gaat doen:

- Verplaatsen van pallets met goederen en klaarzetten voor je collega's.
- Plaatsen van voorraad in de juiste stellingen met reachtruck of heftruck.
- Orderpicken: verzamelen, controleren en klaarzetten van klantorders.

Wie je bent
Bij IKEA vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn. Jij vindt om 5.00 uur starten prima. Zo heb je nog wat aan je dag. Je vindt de combinatie reachtruck, heftruck en ander logistiek werk fijn een mooie afwisseling. Of je nu ervaring hebt als magazijnmedewerker, heftruckchauffeur of orderpicker: wij steken tijd en energie in je. En zorgen dat je bij ons de rij-toets voor het IKEA-certificaat heftruck en reachtruck haalt. Die toets doe je ook als je al een algemeen heftruckcertificaat hebt. Daarnaast ben je iemand die goed overlegt met het team. En als het nodig is ook taken oppakt die nog niet op je lijstje staan. Je werkt snel en slim, maar altijd veilig. Natuurlijk houd je ook rekening met collega's en winkelende klanten bij alle routes die je aflegt. Wat je nog meer nodig hebt:

- Ervaring in de logistiek. Dat mag ook ervaring zijn door stage, BBL of weekendbaan.
- De wil om bij ons je IKEA-certificaat heftruck en reachtruck te halen.
- De motivatie om ook 's avonds en in het weekend te werken.
- De mogelijkheid om IKEA Hengelo te bereiken met eigen vervoer; auto of (lease)fiets.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA