STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Van Rooijen Logistiek B.V.

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Van Rooijen Logistiek. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten. Na het behalen van jouw CE rijbewijs ga je werken als chauffeur bij Van Rooijen Logistiek. Je krijgt een goed inwerkt traject wat je gaat doorlopen om klaargestoomd te worden tot zelfstandig chauffeur.

Wat neem je mee?
 • Een geldig rijbewijs B;
 • Affiniteit met de sector of vrachtwagen rijden;
 • Een goede motivatie om vrachtwagenchauffeur te willen worden;
 • Een gemotiveerde, klantvriendelijke en servicegerichte houding;
 • De bereidheid om te investeren in jouw toekomst;
 • Woonachtig binnen straal van 30 km van de standplaats in Eindhoven.

Waar ga je werken?

Van Rooijen Logistiek is een familiebedrijf opgericht in 1947, dat dagelijks geleid wordt door de 3e generatie in de vorm van twee directeur eigenaren. De visie is om de beste kwaliteit te leveren en te streven naar een langdurige relatie met de opdrachtgevers. Het onderscheidend vermogen is dan ook de persoonlijke aanpak van zaken waarbij de eisen en wensen van de opdrachtgevers voorop staan.

Het werkgebied is voornamelijk de Benelux en de sector waar ze vooral actief zijn is de Fast Mover Consumer Goods, zoals food en zoetwaren, personal care products, consumer electronics, farmaceutische producten, cosmetica en displays.

Door de mogelijkheid van warehousing en transport en Value Added Services kunnen zij de klanten bedienen volgens het one-stop shopping principe.

Wat krijg je?
 • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
 • Na het behalen van je CE rijbewijs krijg je een contract in loondienst bij Van Rooijen Logistiek;
 • SalariŽring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer;
 • Je komt te werken bij een familiebedrijf met korte lijnen, er is een open sfeer wat ervoor zorgt dat je je collega's gemakkelijk kan benaderen;
 • Actieve en leuke personeelsvereniging;
 • Modern wagenpark.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL