IKEA

Bijbaan Verkoopmedewerker keukens

Details van de functie

Logo Hej verkoopmedewerker keukens! Help klanten om van hun keuken een droomkeuken te maken. Samen met 500 collega's inspireer je honderden klanten. Van grote orders tot kleine bestellingen. Met de focus op sustainability. En voor 12 uur per week, in het weekend of juist in de avond. Dat past toch perfect naast je andere bezigheden? En of dat allemaal kan bij de IKEA-vestiging in Barendrecht? Zeker weten.

Jouw werk als verkoopmedewerker keukens is een ware breinbreker. We noemen het ook wel 'werk op niveau', want er komt veel kijken bij het samenstellen van droomkeukens. Die uitdaging durf je aan. Vol overtuiging maak je van alle klanten fans en laat je zien dat je timemanagement tot in de seconde onder controle hebt. Ook ben je het best te beschrijven als een snelle denker met een gezonde dosis lef. En om het af te maken heb je de handigheid om je systemen snel eigen te maken.

Een dag met ons in jouw leven
Klanten zien vertrekken met jouw aangeraden producten en een grote glimlach. Of misschien zelfs met een complete droomkeuken. Daar krijg je een energie boost van. Voordat het zover is, krijg je eerst een uitgebreide inwerkperiode. Wel zo fijn, want dan leer je direct de fijne kneepjes van het vak als verkoopmedewerker keukens. En daarna? Dan werk je minimaal 12 uur per week samen met een hecht team. Wat je precies doet? Denk aan het:
  • verkopen van keukens inclusief die extra lade inzet. Je krijgt energie als jou afdeling zijn doelen behaald en neemt hierin initiatief!
  • helpen van klanten. Ze komen zelfs terug speciaal voor jouw adviezen.
  • Door het stellen van de juiste vragen weet jij de droomkeuken van onze klant te realiseren.
  • verwerken van orders.
  • nauwkeurig vastleggen van alle administratie.

Wie je bent
null
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA