City 360

Toezichthouder COA Zeist

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een vaste baan met uitdaging en doorgroeimogelijkheden? Bij Trigion City 360 zet jij de eerste stap!

Functieomschrijving

Heb jij altijd al interesse gehad in een baan binnen toezicht, handhaving of beveiliging en ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij je inzetten voor een veilige omgeving binnen het COA en binnen afzienbare tijd doorgroeien naar de functie van beveiliger? Dan is deze functie als toezichthouder misschien wel iets voor jou! Voor het COA in omgeving Amersfoort en Zeist zijn wij op zoek naar toezichthouders die stevig in hun schoenen staan en per direct kunnen starten.

 

Wat ga je doen als toezichthouder COA in omgeving Amersfoort en Zeist?

Afwisselend en uitdagend is je baan als toezichthouder bij Trigion City 360 zeker. De veiligheid van medewerkers en bezoekers van het COA ligt in jouw handen. Jij maakt het verschil door bij dreigende situaties op de juiste manier te reageren. Naast je kennis van de theorie luister je ook naar je onderbuikgevoel. Je treedt daadkrachtig op als dat nodig is. Zorgen dat iedereen veilig is en zich ook zo voelt is jouw kerntaak. Eenzijdig is je werk als toezichthouder nooit. Verantwoordelijk is het wel. Trigion City 360 is niet voor niets 'de veilige keuze'.

 

In jouw functie als toezichthouder werk je nauw samen met beveiligers en ondersteunt hen in hun werkzaamheden. Je draait dag, avond, nacht- en weekenddiensten, op verschillende locaties in de omgeving, dus het is belangrijk dat je flexibel bent. Als toezichthouder bij Trigion City 360 houd je je hoofd koel en ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op:
 • Preventief surveilleren: Jij hebt een neus voor opvallende situaties of gedrag en grijpt al in voordat er echte problemen ontstaan. 
 • Onveilige of afwijkende situaties herkennen. Jij hebt het als eerste in de gaten wanneer iets niet gaat zoals het 'hoort'. 
 • Vriendelijk ontvangen en beantwoorden van vragen van bewoners en bezoekers en ze wegwijs maken op de locatie.
 • Opstellen van schriftelijke rapportages. Bij voorkomende calamiteiten rapporteer jij jouw bevindingen aan het einde van de dienst. 

 

Jij krijgt de kans om jezelf te laten zien. Grijp jij die kans aan? Dan zorgen wij ervoor dat je over voldoende doorgroeimogelijkheden beschikt. Bij gebleken geschiktheid bieden wij jou een betaalde opleiding tot beveiliger aan. Tijdens de opleiding kan je blijven werken als toezichthouder.

 

Trigion City 360. Jouw startpunt.

Jij bent een durver en gaat voor jouw collega's door het vuur. Het team staat altijd op de eerste plek. Wordt het even spannend? Dan deins jij niet terug. Daarom krijg jij de kans om jezelf te laten zien en door te groeien. Een flexibele houding is een vereiste, maar voor jou geen probleem. Een carrière in de toezicht, handhaving of beveiliging waarbij geen dag hetzelfde is, dat is waar jij voor gaat. En bij Trigion City 360, zet jij de eerste stap.

 

Onderdeel van een familiebedrijf

Trigion City 360 is onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Trigion City 360 zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant.

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:
 • Een contract voor zeven maanden met uitzicht op een vast dienstverband bij Trigion City 360;
 • Een bruto maandsalaris van €2.260,44 op basis van 36 uur;
 • Een onregelmatigheidsvergoeding van 10% tot 35%, reiskostenvergoeding(€0.10 cent per kilometer tot en met 45 kilometer enkele reis), vakantietoeslag en pensioenopbouw;
 • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van beveiliger;
 • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus van €200,- netto. 

Voor deze vacature is het belangrijk dat je in ieder geval de avond- en de nachtdiensten beschikbaar bent. De diensttijden voor de avond zijn van 16:30/17:00/19:00 tot 22:00 uur, voor de nacht van 22:00 tot 07:00/08:00/09:00. De andere diensttijden zijn van 07:00 tot 15:00, 15:00 tot 23:00, 16:30 tot 23:00, 17:00 tot 23:00, 23:00 tot 07:00 en van 23:00 tot 09:00. Op enkele locaties kunnen de diensttijden afwijken. 

Wie je bent

Actief durf je jezelf wel te noemen, als toezichthouder loop je wat af. Dat je sociaal, betrouwbaar en stressbestendig bent spreekt voor zich. Jij weet jouw kalmte over te brengen op de mensen die je beveiligt. Onze slogan 'Trigion: De veilige keuze' straal jij ook echt uit. Op een prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag. Gastvrijheid zit in je natuur, je vindt het belangrijk dat bezoekers zich welkom voelen. Als toezichthouder:
 • Beschik je over MBO niveau 2 werk- en denkniveau;
 • Heb je geen strafblad. Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Beheers je de Nederlandse taal goed en beheers je de basisvaardigheden Engels. Ook in stressvolle situaties kun je de juiste instructies in het Engels geven.
 • Ben je woonachtig binnen 45 km vanaf Amersfoort of Zeist;
 • Rijbewijs B en eigen vervoer is vereist.

 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature Bijbaan Toezichthouder COA Zeist. Vergeet niet je CV te uploaden, deze hebben we nodig om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wil je toch eerst even meer weten?  Bel dan met Marsha Kok, recruiter Trigion City 360. Zij is bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360