Breijer

Calculator/ engineer duurzame energie

Details van de functie

Logo Als Calculator bijdragen aan het verduurzamen van Nederland. Dat kan bij ons in de rol van calculator/engineer. Wij staan klaar om onze klanten te helpen met verduurzamingsvraagstukken midde

Functieomschrijving

Onze klanten willen verduurzamen en wij helpen hen daarbij. Jij wordt verantwoordelijk voor de calculatie van warmtepompinstallaties, in eerste instantie voor de particuliere sector.Wij bieden onze warmtepompen landelijk aan en willen de toekomst groeien naar installatie bij onze vaste partners in de utiliteit.Als calculator werk je nauw samen met de teamleider die toeziet op deze uitbreiding binnen onze dienstverlening. Je hebt een zelfstandige functie en bent onze calculatie expert binnen de warmtepompen. Je kunt waar nodig schakelen en/of leren van onze andere calculators met expertise in werktuigbouwkunde en elektra.

Jij bent (of wordt) onze expert in warmtepomp installaties. Jij helpt Nederland en onze klant een stukje groener te maken. Zijn er onderdelen van dit werk die je nog niet kunt? En wil je graag leren? Dan willen wij graag in jou investeren!

Verantwoordelijkheden:

We geven jou de ruimte om expert te worden in jouw vak. Je taken bestaan uit onder meer:
 • het opzetten en uitwerken van kostenramingen en calculaties voor woning- en utiliteitsbouw;
 • het calculeren van kleine en middelgrote werken;
 • het voeren van prijsonderhandelingen met leveranciers en onderaannemers;
 • het opnemen van werken zonder bestek.

Wie zijn wij?

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we onsop activiteiten in de bouw, renovatie, verduurzaming en technisch onderhoud van gebouwen.

In deze functie werk jij voornamelijk vanuit Almere.Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn n van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee n van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dr doen we het voor.

Wat je krijgt

Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie, een compact team met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan. Je vaste werklocatie is op ons kantoor in Almere.

Verder krijg je bij ons:
 • Beloning conform de CAO Metaal & Techniek (max. €4200,- obv. 40 uur per 4 weken);
 • Een laptop en telefoon;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve verzekeringen, af te sluiten via ons moederbedrijf Facilicom Services Group;
 • De mogelijkheid omopleidingen en/of cursussen volgen die zorgen voor jouw ontwikkeling.

Wie je bent

De Calculator die we zoeken is leergierig en uiteraard goed met cijfers. Je bent van nature nauwkeurig, gestructureerd enresultaatgericht.

Verder zien we graag:
 • Een afgeronde MTS/Mbo-opleiding binnen de techniek;
 • Je hebt al enige ervaring en daarmee basiskennis van installatietechniek;
 • Je wilt je verder ontwikkelen en specialiseren als calculator;
 • Je hebt goede administratieve vaardigheden;
 • Je bent een collegiale teamspeler met eigen inbreng.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct. Als je vragen hebt kun je terecht bij Andro Ibrahim of Ingrid Vijfhuizen onze recruiter via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer