Gom

Schoonmaak medewerker bij diverse kantoren in Eindhoven

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een leuke bijbaan in de schoonmaak in Eindhoven? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's voor het schoonmaken van diverse locaties in Eindhoven. Als schoonmaak medewerker ben jij van grote waarde voor het zorgen van een gezonde werkomgeving voor medewerkers en bezoekers. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag. Als schoonmaak medewerker bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit stofwissen, moppen en het schoonmaken van het sanitair, kantoorruimtes en kantines.

 

Op dit moment hebben we onderstaande diensten open staan:

 
 • Bij Marel Parkforum Eindhoven: de werktijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 11:00. Het gaat om een parttime dienstverband van 12,5 uur per week;
 • Bij Renewi Flight Forum: de werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 16:00 tot 18:00 of 16:30 tot 18:30. Het gaat om een parttime dienstverband van 10 uur per week.
 • Bij een kantoor: de werktijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 16:00 tot 19:00 uur. Het gaat om een parttime dienstverband van 15 uur per week;
 • Bij een winkel (en kantoren): de werktijden zijn op maandag tot en met zondag tussen 07:30 en 09:00 uur voor 1 uur per dag. Het gaat om een parttime dienstverband van 7 uur per week.

 

Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Heb je vragen? Stuur de recruiter een berichtje via Whatsapp!

Wat je krijgt

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je met leuke collega's kunt werken in een informele werksfeer? Dan ben je bij Gom aan het juiste adres! Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken en hoe we jouw talenten optimaal kunnen benutten.

 

Wat bieden wij? Naast een gezellige werksfeer bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • Een extra vrije dag op je verjaardag;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
 • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

 

 • Een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
 • Affiniteit of ervaring met werken in de schoonmaakbranche.

 

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in omgeving van Eindhoven? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop! Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou te verwelkomen in ons team.

 

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom