Gom

Schoonmaak medewerker bij een kantoor in Gorinchem

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een parttime baan als schoonmaakmedewerker in de regio Gorinchem? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in Gorinchem? Dan komen wij graag met jou in contact.

Bij Gom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken bij verschillende kantoren in Gorinchem. Als werkzaamheden kan je denken aan het schoonmaken van de kantoren, het sanitair, de showroom, kleedruimtes, pantrys en de kantine. Op vrijdagen worden de showrooms geschrobd.

Damen Shipyards
  • Het gaat om een parttime dienstverband van 17 uur per week. De werktijden zijn maandag, dinsdag en donderdag van 16:30 tot 19:30 uur. Woensdag en vrijdag van 15:30 tot 19:30 uur.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024);
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (vereiste);
  • ervaring en affiniteit in de schoonmaakbranche (een pré).

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in omgeving Gorinchem, Zuid-Holland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom