Gom

Ambulant voorwerker in Utrecht

Details van de functie

Logo Ben je op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? Wil je niet gebonden zijn aan een vaste werkplek? Reageer dan direct!

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een baan waarbij je meerdere klanten bediend en fulltime aan de slag kan gaan? Dan ben je bij Gom aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons schoonmaakteam met schoonmakers en schoonmaaksters komt versterken.

 

Je rijd met je collega mee naar verschillende klanten in het gebied rondom Utrecht. Je werkt bij verschillende klanten en dat maakt het werken zo afwisselend. Zo kun je de ene dag starten bij een kantoor in Utrecht en ben je de volgende dag bij andere klanten in het onderwijs.

 

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 21:00 uur, je maakt een werkdag van 8 uur. Het gaat om een fulltime dienstverband van 38 uur.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,31 en €15,31 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent in bezit van een BOS diploma;
  • Ervaring met werken in de schoonmaakbranche.

 

Ben jij de flexibele schoonmaak medewerker die wij zoeken in omgeving Utrecht? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom