DSG Diensten

Administratief medewerker

Details van de functie

Logo Kern van de functie

Ben je een starter op de arbeidsmarkt en lijkt het je leuk een carrière start te maken binnen HR administratie? Dan is dit een mooie rol voor jou, ook als je nog niet over ervaring beschikt. Als Administratief medewerker op onze afdeling M&O (medewerker en organisatie) ben je verantwoordelijk voor het maken van planningen voor verschillende interne trainingen maar ook diverse administratieve werkzaamheden. Jouw pro-actieve houding komt daarbij goed van pas. Je bent accuraat als het gaat om het verwerken van de administratie en bent een kei in het plannen en organiseren. Heb je (nog) geen ervaring in dit werkveld? Geen probleem, we leren het je graag! Belangrijk onderdeel van je werk is ook het bellen met onze collega`s, je moet dus niet bang zijn om de telefoon op te pakken. 
Daarnaast gaan we een nieuw project opzetten. Het is belangrijk dat jij een deel van de begeleiding op je kan nemen, denk onder andere aan budgetbewaking en stakeholdermanagement.  

Jij wilt deze baan omdat?

 • Je voor minimaal 32 uur aan de slag wil, 40 uur mag ook;
 • je een starter bent op de arbeidsmarkt;
 • je je graag wilt ontwikkelen als administratief professional;
 • je graag onderdeel wilt zijn van een grote organisatie met een familiaire sfeer.

Dit is DSG

Als Administratief Medewerker maak jij deel uit van DSG, waar we met meer dan duizend collega's advies, inspiratie en materialen leveren aan de bouwers van Nederland. We maken daarmee de bebouwde wereld iedere dag een beetje mooier en duurzamer. Dat is Samen bouwen aan beter bij DSG.
Bij DSG willen we dat jouw tijd hier het hoogtepunt van jouw carrière is.
We steken veel energie in de ontwikkeling van onze medewerkers. Je krijgt bij ons de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen.
Met de formules Stiho, Baars & Bloemhoff, Broeinest en Bouwmaat bedienen we verschillende doelgroepen met materialen, gereedschappen, diensten, advies en inspiratie.
DSG scoort een 8 in de koplopersgroep van 'Beste Werkgever' met 3 business units die zijn uitgeroepen tot 'Worldclass Workplace' (advies om eruit te halen voor deze doelgroep).

Dit betekent werken bij de afdeling M&O

DSG kent diverse serviceafdelingen ter ondersteuning van de formules en de directie. Dit zijn Fulfilment, Medewerker & Organisatie (M&O), IT, Financiën en Vastgoed. Deze serviceafdelingen werken samen met de formules om de ambitie van morgen te realiseren. Zo kunnen de vestigingen focussen op waar ze goed in zijn. 
De ambitie is een nog betere werkgever te worden en betekenisvol te zijn én te blijven voor onze medewerkers én de organisatie. De afdeling M&O is de spil hierin. M&O bestaat uit 4 verschillende pijlers die elkaar versterken vanuit specialisme. De pijlers bestaan uit: 5 M&O adviseurs, een afdeling M&O Support, een afdeling Leren & Ontwikkelen (L&O) en een afdeling Recruitment.

Dit zit er voor jou in:

Je krijgt een werkplek waar je de vrijheid hebt om te doen waar je goed in bent. Waar jouw werk een impact heeft op de groei van onze organisatie. Verder kun je rekenen op:
 • Een goed salaris;
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen o.b.v. fulltime;
 • pensioenregeling;
 • personeelspas waarmee je korting krijgt in onze vestigingen;
 • deelname aan het DSG Personeels Aandelen Plan;
 • mogelijkheid tot interne en externe trainingen;
 • persoonlijke ontwikkelingsplannen: TMA, Jong Talentenprogramma en Managementprogramma (optioneel);
 • alles wat je nodig hebt om je werk te kunnen doen zoals een laptop of telefoon;
 • mogelijkheid tot hybride werken.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Solliciteer dan direct of neem contact op met Pien van der Donk, via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail] 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig, wij zijn al voorzien.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door DSG Diensten gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.