Gom

Functioneel beheerder Gom

Details van de functie

Logo Breng jij graag gebruikers en techniek samen? En kan je je goed inleven in jouw interne klanten? Lees dan hier verder!

Functieomschrijving

Als functioneel beheerder bij Gom ga je aan de slag met de meest essentiŽle systemen van de divisie. We werken met een nieuw ontwikkeld Mendix systeem voor de schoonmaak in ploegen. Ook werken we met een digitaal planningssysteem voor onze specialistische reiniging.

Als functioneel beheer†speel je een belangrijke rol bij de verdere ontwikkeling en uitrol van de nieuwe systemen. Samen met het development team en verschillende gebruikers draag jij bij aan het uitbouwen van het systeem Dit doe je onder andere door met de betrokkenen er voor te zorgen dat de nieuwe functionaliteiten aansluiten bij de behoeften en verzorg je trainingen aan eindgebruikers.

Tevens help je mee met de verdere inrichting en uitvoering van het gebruiksbeheer, wijzigingenbeheer en functionaliteitenbeheer.Hiermee ben je van cruciaal belang voor de bedrijfsvoering. In deze rol sta je dichtbij de business. Het is dan ook zaak dat je goed begrijpt waar de systemen voor dienen en hoe we deze optimaal kunnen inzetten. Daarbij fungeer je ook als specialist en business analist binnen diverse verandertrajecten in de organisatie.††Tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren het:
 • 2e lijns support voor jouw interne klanten;
 • beheren en het oplossen van functionele meldingen/verstoringen binnen de verschillende systemen;
 • aanbrengen van kleine wijzigingen en het uitvoeren van gebruikersbeheer binnen de systemen;†
 • controleren op de juiste werking van systemen en de integriteit van gegevens;
 • uitvoeren van periodieke onderhoudsacties;
 • bijhouden van instructies en handleidingen.

?

Gom is een platte organisatie met ruim 8.000 medewerkers. Binnen de organisatie kom je te werken in een team van 8 professionals. Een team met ambitie. Er is ruimte voor professionele groei en afstemming, gericht op kwaliteit en continuÔteit.†

Wat je krijgt

Een uitdagende rol als functioneel beheerder met veel afwisseling en zelfstandigheid. Een organisatie volop in ontwikkeling en groei waar we elke dag ťcht impact hebben op het leven van mensen.

Daarnaast kan je rekenen op:
 • een salaris tussen € 3.600 en € 4.800 bruto per maand (op basis van 40 uur per week);
 • een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie om daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • een smartphone, een laptop en de mogelijkheid om hybride te werken;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's.

Wie je bent

Je werkt graag dichtbij de operatie. Je legt gemakkelijk contact en kunt de koppeling leggen tussen de klantvraag en de oplossingsrichting. Je analyseert de klantvraag en beschikt over inlevingsvermogen. Je bent dan ook een echte verbinder. Je werkt graag samen in jouw team en draagt constructief oplossingen aan. Je krijgt er energie van mee te denken met de business over mogelijke toepassingen, waar ze zelf nog niet aan gedacht hebben.Verder heb je:
 • hbo werk- en denkniveau;
 • werkervaring in een vergelijkbare functie waarin je ervaring hebt opgedaan met het†beheren van cruciale systemen voor de business;
 • affiniteit IT met het samenwerken met collega's in de operationele dienstverlening.

Solliciteren en meer informatie

Ben je geÔnteresseerd in deze functie en wil je meer weten over de vacature, de sollicitatieprocedure of het werken bij Facilicom Group? Neem dan contact op met Elske Beukers, corporate recruiter via [klik hier voor het telefoonnummer] .

Om jouw aanleg en talenten te matchen met onze vacature, maakt een beknopt assessment, bestaande uit een persoonlijkheidstest en een test over probleemoplossend vermogen, onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Direct reageren? Stuur ons dan jouw motivatie en cv! Solliciteer nu via de sollicitatiebutton.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom