De Talentverbinders

Sales Support Medewerker

Details van de functie

Logo Ben jij een customer service topper en is de interne commerciŽle ondersteuning van accountmanagers jou op het lijf geschreven? Dan is HYGENIQ op zoek naar jou! Vanwege verdere groei is HYGENIQ op zoek naar een Sales Support Medewerker voor wie klantgerichtheid, regelcapaciteit en ondersteuning van je team een tweede natuur is.

Wij zoeken jou!
Voor onze partner HYGENIQ zijn we op zoek naar een talentvolle Sales support medewerker!

Waar ga je werken?
HYGENIQ is een jonge organisatie waarin innovatie altijd voorop staat. HYGENIQ merkt dat Nederland gelooft in het duurzame concept en zijn daarom de afgelopen jaren flink aan het groeien. Je vindt bij HYGENIQ een open en eerlijke bedrijfscultuur, waar betrokkenheid en samenwerken centraal staan. HTGENIQ vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf is en net even anders durft te zijn.

Wat ga je doen?
Als Sales Support Medewerker ben je mede-verantwoordelijk voor de optimale bediening van de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel klanten als prospects en behandelt alle binnenkomende klantvraagstukken. Tevens lever je commerciŽle en administratieve ondersteuning aan de accountmanagers, waaronder het verwerken en monitoren van klantorders, het verzorgen van de follow-up uit klantbezoeken, het verzorgen van o.a. mailings, presentaties en beurzen en het verwerken van klantgegevens in het CRM-systeem.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent een doelgerichte teamplayer met commerciŽle drive. Plannen, organiseren en uitvoeren zit in je natuur waarbij initiatief, communicatie en samenwerken voor deze functie erg belangrijk zijn. Je bent een pionier en wilt samen met HYGENIQ verder bouwen aan het bedrijf. Om deze functie tot een succes te maken vragen wij tevens:
 • MBO+-opleiding in een commerciŽle richting.
 • Relevante werkervaring in een commerciŽle functie is een prť.
 • Kennis van Microsoft Office en AFAS Profit.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift. Beheersing van de Duitse taal is een prť.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een gepassioneerd team waarvan het dagelijkse plezier net zo belangrijk is als het werk zelf.
 • Een prettige bedrijfscultuur waar betrokkenheid, ondernemerschap en samenwerken centraal staan.
 • Ruimte voor eigen initiatief en professionele ontwikkeling.
 • De mogelijkheid om deel uit te maken van ťťn van de baanbrekende en snelgroeiende bedrijven in Nederland waarvan het DNA ďGroen, Veilig & SchoonĒ is.
 • Een functie van 40 uur per week (32 uur is bespreekbaar), een goed salaris met 25 vakantiedagen en een uitstekende pensioenregeling.

Tot snel?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ĎSolliciteer direct!í en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Thijs Keur
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door De Talentverbinders gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.