City 360

Teamleider / meewerkend voorman verkeerscentrale Zwolle

Details van de functie

Logo Ben jij stressbestendig, kun je goed multitasken en heb je minimaal één jaar ervaring als leidinggevende?

Functieomschrijving

Ben jij stressbestendig, kun je goed multitasken en heb je minimaal één jaar ervaring als leidinggevende in een meldkamer? Dan ben jij misschien wel de ideale teamleider / meewerkend voorman voor de verkeerscentrale!

 

Wat ga je doen als Teamleider / meewerkend voorman verkeerscentrale?

Als teamleider / meerwerkend voorman werk je vanuit de meldkamer en ben je verantwoordelijk voor 10 verschillende parkeerlocaties, camera's, pollers en parkeerautomaten. Daarmee draag je bij aan goed parkeerbeheer in Zwolle. Als meerwerkend voorman bedien je en help je bij het optimaliseren van verschillende systemen met speciale software, zoals parkeerinstallaties, stadsafsluitingen, camerasystemen, parkeerverwijsborden en verkeersregelinstallaties. Voor jou is het werken met deze systemen geen enkel probleem.

 

Daarnaast bedien en bewaak je bruggen en sluizen vanuit de centrale en speel je een leidende rol bij wegwerkzaamheden, files en verkeersincidenten. Oplettendheid en adequaat handelen zijn dan ook eigenschappen waar jij over beschikt. Ook werk je nauw samen met andere hulpdiensten. Door jouw communicatieve vaardigheden en gestructureerde werkwijze weet je iedereen op het juiste moment van de juiste informatie te voorzien. Ook informeer je burgers over producten en diensten met betrekking tot parkeerbeheer. Je draagt bij aan het actueel houden van informatie en behandelt buiten kantoortijden telefonisch vragen. Daarbij is een klantvriendelijke en professionele houding essentieel.

 

Naast jouw werkzaamheden in de meldkamer, ben je als teamleider verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en het proces. Je bent het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke zaken en onderhoudt periodiek contact met de gemeentelijke coördinatoren over actualiteiten, zoals ontwikkelingen op het gebied van informatie, producten en diensten. 

 

Werkdagen en diensten zijn van maandag tot en met zondag van 07.00 tot 15.00 uur, 15.00 tot 23.00 uur en van 23.00 tot 07.00 uur.

 

Trigion City 360

Veiligheid betekent ook een veilige en schone buurt. Een plek waar het fijn buiten spelen is en waar je ontspannen woont en leeft, zonder overlast. Trigion City 360 ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van hun veiligheidsbeleid en houdt straten en buurten schoon, heel en veilig.

 

Onderdeel van een familiebedrijf

Trigion City 360 is onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Trigion City 360 zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant.

Wat je krijgt

Een uitdagende, afwisselende baan en ontzettend leuke groep collega's. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt van ons daarnaast:

 

 • Een bruto maandsalaris van €2.726,88 op basis van 36 uur inclusief een onregelmatigheidstoeslag van 6%;
 • Een aanvullende onregelmatigheidsvergoeding van 10% tot 35%, reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en pensioenopbouw;
 • Aanvullende toeslagen zoals reistijd, maaltijd- en telefoonvergoeding;
 • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen;
 • Een contract met uren en uitzicht op een vast dienstverband bij Trigion City 360 of bij onze opdrachtgevers;
 •  Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €100,- netto. Beschikt de kandidaat over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je een aanbrengbonus van maar liefst €1.250,- netto.

 

Wie je bent

We vragen het volgende van jou:

 

 • Je beschikt over MBO 3 werk en denkniveau;
 • Je beheerst uitstekend de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent incidenteel beschikbaar voor nachtdiensten;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer;
 • Je woont op maximaal 40 kilometer afstand van Zwolle.

 

Het maken van een assessment en de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Word jij onze nieuwe coördinator?

Hebben we jou weten te enthousiasmeren voor een nieuwe uitdaging als coördinator? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Heb je toch nog (inhoudelijke) vragen? Neem dan gerust contact op Karen de Ruiter. Haar contactgegevens vind je rechts op deze pagina.  
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360