Axxicom Airportcaddy

Platform chauffeur op Schiphol

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Holland
Schiphol
21 april 2024

Details van de functie

Logo Ben je op zoek naar dankbaar werk én heb je altijd al in een ambulift willen rijden tussen de vliegtuigen? Kom dan als Platform Chauffeur bij Axxicom Airport Caddy Schiphol werken!

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren chauffeur die toe is aan een nieuwe uitdaging vol energie en diversiteit? Zoek je een bruisende omgeving waar elke dag weer anders is en waar je constant nieuwe mensen ontmoet? Dan is dit jouw kans om te schitteren als chauffeur bij Axxicom op Schiphol!

 

 

Wie zijn wij?

Axxicom is er voor de passagiers op Schiphol voor wie reizen een uitdaging is. Voor alle passagiers met een zichtbare of onzichtbare (mobiliteits)beperking. Of het nou om een passagier op leeftijd, met een gebroken been of minder zicht gaat. Samen met 800 collega's staan we dag in, dag uit klaar voor deze passagiers. We zorgen ervoor dat zij goed begeleid worden op Schiphol; van aankomst tot aan het vliegtuig of andersom. Dit gebeurt dag en nacht, 24/7. Door ons werk kan iedereen snel en veilig op reis en daar kan jij aan bijdragen.

 

In de functie van chauffeur heb je de verantwoordelijkheid om volgens de veiligheidsrichtlijnen de passagier verder te vervoeren en te begeleiden op het platform, van het vliegtuig naar de terminal of andersom. Je gebruikt hiervoor de ambulift of je rijdt met de elektrische rolstoelbus naar de gate.

 

Bij ons zijn chauffeurs meer dan alleen bestuurders; ze zijn de drijvende kracht achter unieke ervaringen voor elke passagier. Of het nu gaat om het assisteren van passagiers met speciale behoeften, zoals mensen met een chronische ziekte of degenen die terugkeren van een ski-avontuur met een gipsvlucht, jij staat altijd paraat met een luisterend oor en een helpende hand. Tijdens afhandelingen zijn chauffeurs verantwoordelijk voor een veilige afhandeling in en rondom de ambulift. Daarom is het belangrijk om elke handeling met uiterste zorgvuldigheid uit te voeren.

 

Je onderhoud contacten met verschillende partijen op Schiphol over de behoefte van de passagiers, bijvoorbeeld cabine crew, gate agents, security en overige partijen in het proces. Voor jou maakt het dus niet uit wie wie is, met iedereen communiceer je even gemakkelijk! Verder ben je verantwoordelijk voor het controleren van de voertuigen en je dient je kennis over de machine op peil te houden.

Maar dat is nog niet alles. Als chauffeur bij ons heb je ook de kans om nieuwe collega's in te werken en te begeleiden, en zelfs door te groeien binnen ons team. En op rustigere momenten op het platform spring je bij in de terminal, zodat je zelfs nog wat extra beweging krijgt tijdens je werk.

 

 Kortom: Een zinvolle baan met dankbare passagiers in een hecht team!

Wat je krijgt

 • Een salaris tussen de € 2.579 - € 3.033 bruto per maand op fulltime basis,
 • Arbeidsmarkttoeslag van €1,40 per uur, vanaf september 2024 zal deze uitkomen op €0,70
 • Gemiddeld 15% onregelmatigheidstoeslag op basis van gewerkte uren;
 • Reiskostenvergoeding tot 20 km enkele reis (max €9.20 per dag) of een OV vergoeding van €16,20 per dag;
 • Gratis parkeren tijdens werktijd op Schiphol;
 • Vooraf weten waar je aan toe bent door je rooster 6 weken vooraf te ontvangen;
 • Een professioneel inwerkprogramma en interne training van onze Academy om jou optimaal voor te bereiden op je nieuwe functie.

 

Wie je bent

 • Een gemotiveerde chauffeur met een groot rijbewijs (Rijbewijs C).
 • Iemand die graag in contact is met mensen, een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.
 • Je bent flexibel beschikbaar en kunt minimaal 24 uur per week werken (Fulltime/Parttime is mogelijk);
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als bij voorkeur Engelse taal
 • Je bent minimaal 18 jaar;
 • Een screening bij de Koninklijke Marechaussee is onderdeel van de selectieprocedure. Het is daarom belangrijk dat je niet in aanraking bent geweest met justitie en dat je 8 jaar in Nederland woont.

 

Axxicom, dat zijn wij. Een bedrijf met honderden gepassioneerde collega's.

 

Iets voor jou? Solliciteer dan gelijk en hoor snel van ons!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Axxicom Airportcaddy