Embrace hospitality services

Gastheer/gastvrouw VU Amsterdam

Details van de functie

Logo Word jij het vriendelijke gezicht bij de Vrije Universiteit in Amsterdam? Als gastheer of gastvrouw zorg jij ervoor dat medewerkers en bezoekers kunnen genieten van de best mogelijke service

Functieomschrijving

Werken als hostess / host,

Als hostess of host bij de Vrije Universiteit in Amsterdam geef je studenten, medewerkers en bezoekers een warm welkom. Je bent het eerste aanspreekpunt, beantwoordt vragen en wijst mensen de weg. Als je ziet dat iemand om zich heen kijkt en zoekende is, stap je erop af en vraag je of je kunt helpen. Je werkt in een groot team in verschillende gebouwen, wat het werk ook zo leuk maakt.

 

Als hostess of host herken je de student die binnenkomt om aan haar dag te beginnen. Ze is gehaast, want er wacht haar een belangrijk college. Jij bent al voorbereid op haar komst. Je geeft een korte, heldere aanwijzing naar de collegezaal waar haar college plaatsvindt. Dankzij jouw handelen is de student op tijd aanwezig bij haar college.

Wat je krijgt

Als experts in hospitality vinden wij jouw ontwikkeling bij Embrace enorm belangrijk. Als host of hostess kun je een warm welkom verwachten, gecombineerd met een workshop over hospitality. Daarnaast bieden we ook diverse online trainingen en opleidingen aan. Embrace biedt jou ook:

 

 • Een bruto uurloon tussen de € 13,94 en € 14,90.
 • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Toeslagen voor de uren die je buiten kantoortijden werkt.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer (vanaf 9 km) of 100% OV-vergoeding.
 • Vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.
 • Collectiviteitskorting op je aanvullende zorgverzekering.
 • Bedrijfskleding met een stomerijvergoeding.

Wie je bent

Representatief en verzorgd, dat durf jij jezelf wel te noemen. Dankzij jouw betrokkenheid en empathie zorg je ervoor dat bezoekers een goede indruk krijgen van jou en de onderwijsinstelling waar ze binnenstappen. Je laat zien hoe belangrijk het voor jou is dat zij zich welkom voelen. Met oog voor detail en je omgeving voel je goed aan wanneer iemand iets nodig heeft. Misschien heb je al ervaring als receptioniste, front office medewerker in een hotel, of als stewardess. Dat kan zeker helpen, maar het is vooral jouw passie voor hospitality waar het echt om draait.

 

Als hostess of host bij Embrace:

 

 • Ben je 8 tot 24 uur per week beschikbaar. Werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag;
 • De werktijden liggen tussen 06:30 en 01:00, het is van belang om op jouw werkdagen wel deze tijden volledig beschikbaar te zijn;
 • Ben je sociaal en durf je op iemand af te stappen;
 • Spreek je vloeiend Nederlands en goed Engels: "Good morning, how can I help you?";
 • Solliciteren gaat eenvoudig en snel via onze online sollicitatiegame. Een CV of brief is bij ons niet nodig.

 

De game duurt zo'n 20 minuten. Je ziet video's over het werk als receptionist bij Embrace. Zodra je de game hebt afgerond, hebben wij een goed beeld van jou én heb jij een goed beeld van het werk.

 

We nemen daarna binnen drie werkdagen contact met je op.

 

De sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Embrace hospitality services