Consolid

Planner

Details van de functie

Logo Ben je een ster in plannen en sterk in communicatie? Wij hebben de ideale bijbaan voor je als Oproep Planner bij Consolid/Autoreset!

Wat bieden wij?
  • Ben je tussen de 17 en 21 jaar oud? Dan verdien je bij ons een salaris van €14,00 bruto per uur (inclusief 5% ATV toeslag, exclusief avond toeslagen en reserveringen);
  • Ben je 22 jaar of ouder? Dan ligt jouw uurloon tussen de €14,00 en €14,78 bruto per uur (inclusief 5% ATV toeslag, exclusief avond toeslagen en reserveringen);
  • Een leuke bijbaan in een jong team waarbij de ervaring leert dat veel studentplanners doorgroeien binnen onze mooie organisatie;
  • Altijd toegang tot onze eigen Consolid Talent Academy, het online leerplatform!;
  • Flexibele werktijden die bij jou passen.

Deze functie is op oproepbasis en daarom ideaal te combineren met andere activiteiten. Het rooster biedt flexibele werktijden. Het team aan vaste Planners werkt in twee shifts: de ochtenddienst van 08:00 - 16:30 en de avonddienst van 11:30-20:00. Liever een paar uurtjes voor of na college meepakken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Je beschikbaarheid wordt wekelijks opgevraagd en kan/mag iedere week anders zijn. Heb je een tussenjaar dan is deze baan ook ideaal; Je kunt elke week 3-5 dagen werken op flexibele tijden.

Ben je opzoek naar vaste contracturen in plaats van flexibel? We denken hierin graag met je mee!

Functieomschrijving Planner

Als Planner kom je te werken op de planafdeling in een jong, enthousiast team voor het label Autoreset. De planafdeling is verantwoordelijk voor het zo efficiŽnt mogelijk inplannen van alle transportaanvragen, het instrueren van chauffeurs en het onderhouden van contact met onze klanten. Onze klanten zijn voornamelijk grote leasemaatschappijen, autoverhuurders en importeurs die bij ons aanvragen indienen voor het verplaatsen van vervoer. Dagelijks voert Autoreset ruim 1000 transportopdrachten uit waarbij een paar honderd telefoongesprekken komen kijken. De transportaanvragen worden zoveel mogelijk gecombineerd om hier een optimaal rendement uit te halen. Het is jouw taak om commercieel te denken en de transportaanvragen op een zo efficiŽnt mogelijke manier weg te plannen. Samen met je team zorg je voor een zo optimaal mogelijke planning en lost ad-hoc problemen in de planning op. Het maken van de basisplanning is relatief eenvoudig, de uitdaging zit vervolgens in de actualiteit die er voor zorgt dat je moet bijsturen. Denk bijvoorbeeld aan een bus die niet rijdt waardoor een chauffeur niet op tijd is bij de volgende ritafspraak, ziekmeldingen die zorgen voor een gat in jouw planning en nog vele andere onvoorziene wijzigingen. Dit zorgt er voor dat je tijdens je shift continu probleemoplossend aan de slag bent om de planningspuzzel compleet te maken en te houden. Een dynamische baan zoals je ziet!

Het team werkt in twee shifts: de ochtenddienst van 08:00 - 16:30 en de avonddienst van 11:30-20:00u. Je kunt hierbinnen flexibel jouw beschikbaarheid opgeven. Ideaal om bijvoorbeeld voor of na andere activiteiten nog wat werkuren te maken!

Over Consolid

Autoreset is een dochterbedrijf van Consolid en we delen samen het hoofdkantoor in Hoofddorp. Consolid is in Nederland dť detacheerder in Transport, Logistiek Mobiliteit. Onze flexkrachten zijn werkzaam voor opdrachtgevers in alle hoeken van het land. Om onze opdrachtgevers goed te kunnen bereiken en te bedienen beschikken wij over zes vestigingen, waarvan ons hoofdkantoor zich in Hoofddorp bevindt. Ook zitten wij Inhouse bij onze E-commerce locaties.

Consolid is een echt familiebedrijf waar veel ruimte is voor groei en ondernemen. We vinden het belangrijk dat ieders baan naast hard werken vooral ook gewoon ontzettend leuk is. We werken hard aan de ontwikkeling van onze organisatie en aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Onze slogan is dan ook 'jouw toekomst, onze aandacht'. Samen werken aan een organisatie die altijd in ontwikkeling is, met naast de teamdoelstellingen ook individuele doelen die bij jou passen en waarin je wordt gestimuleerd en gemotiveerd om de beste versie van jezelf te worden.

Functie eisen Planner
  • Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal ťťn jaar recentelijke werkervaring in een commerciŽle organisatie met veel klantcontact
  • Probleemoplossend vermogen: Je kunt snel en flexibel reageren op adhoc wijzigingen in de planning door doortastend problemen te analyseren en creatief alternatieve oplossingen vinden om de ritplanning effectief te herstructureren.
  • Communicatief vaardig: Je kunt helder en effectief communiceren met chauffeurs en andere belanghebbenden, zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse taal, om informatie duidelijk over te brengen, verwachtingen af te stemmen en eventuele problemen tijdig op te lossen.

Heb je nog geen ervaring als Planner? Dat is geen probleem! We leggen je graag uit wat je moet doen en je team staat altijd voor je klaar om je te helpen.

Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan zeker contact op!

Kijk ook eens op www.autoreset.nl om meer te leren over Autoreset als organisatie.

Bij Consolid geloven we in de kracht van diversiteit en inclusie. Wij zijn toegewijd aan het bevorderen van een cultuur waarin iedereen de mogelijkheid heeft om te groeien, te gedijen en hun volledige potentieel te bereiken. Bij het aantrekken van talent en het bouwen van onze teams, streven we naar een diverse groep professionals die samenwerken in een sfeer van wederzijds respect en begrip. Herken jij je in het profiel dat we zoeken? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid