Gom

Accountmanager Gom - regio Utrecht

Details van de functie

Logo Ben jij ondernemer, relatiebeheerder én operationeel manager? Weet jij op tactisch en strategisch niveau met jouw klanten te schakelen zodat je zorgt voor een optimale dienstverlening?

Functieomschrijving

Gom is onderdeel van de Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland, en is onderverdeeld in diverse business units die zich richten op specifieke segmenten van de schoonmaak markt. Wij zijn continu in beweging en veranderen van een traditionele schoonmaak organisatie naar een organisatie die innovatieve en vernieuwende schoonmaak oplossingen biedt. Wij geloven in een aanpak op maat en zorgen we dat iedereen zich prettig voelt. Je kunt dus rekenen op een dynamische werkomgeving waar jij als gedreven accountmanager het verschil kunt maken!

 

Wat je gaat doen

Als accountmanger ben je verantwoordelijk voor het klantcontact op operationeel & tactisch niveau en voor de uitvoering van onze dienstverlening bij de klanten in jouw regio. Je zorgt voor een lange termijn relatie met de klant én de medewerkers en voor een financieel gezonde dienstverlening. Door optimale uitvoering van onze diensten, creëer je continu toegevoegde waarde voor de klant. Jouw contactpersonen ervaren jou als een volwaardige gesprekspartner die weet te verbinden. Met jouw deskundigheid, ideeën en betrokkenheid weet je de klantverwachting te overtreffen.

 

In deze afwisselende en zelfstandige functie schakel jij op tactisch en strategisch niveau met een aantal grote klanten in de regio van Utrecht. Het betreffen klanten die duurzaamheid en innovatie hoog hebben staan en die zich inzetten voor een succesvolle samenwerking. Samen met de andere facilitaire leveranciers kom je tot een best mogelijke facilitaire dienstverlening, waar jij natuurlijk als specialist op het gebied van schoonmaken dient. Je zal proactief en ongevraagd advies geven over de schoonmaak dienstverlening en zo komen tot een succesvol partnership met de klant. 

 

Je geeft direct leiding aan 4 rayonleiders die op hun beurt de dagelijkse uitvoering van de operatie bij onze klant aansturen. Je levert een actieve bijdrage aan kennisontwikkeling van jouw team. Als gedreven en praktisch ingestelde accountmanager bewaak je de kwalitatieve en kwantitatieve naleving van het contract middels sturing op de afgesproken KPI's en de gemaakte afspraken. Je kijkt continu naar mogelijke verbeterpunten in de operatie die je niet alleen signaleert maar ook (mede) tot uitvoering brengt. In samenwerking met de salesmanager zoek je continu naar mogelijkheden en initiatieven om de dienstverlening van Gom/Facilicom uit te breiden en te verbeteren. Vanuit de operatie lever je input met betrekking tot offerte trajecten.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een innovatieve en professionele werkomgeving. Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van onze schoonmaak dienstverlening in jouw regio. Naast een interessante en veelzijdige functie, bieden wij:

  • Een salaris tussen de € 3.500,- en € 4.500,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • Een leaseauto en NS Businesscard, laptop en mobiele telefoon;
  • Een interessante tantième regeling;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
  • De mogelijkheid om flexibel te werken;
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's.

Wie je bent

Jij bent open, sociaal, kunt goed luisteren en weet mensen te verbinden. Jij hebt van nature een gunfactor, een coachende leiderschapsstijl en je weet anderen mee te nemen in je verhaal. Met je enthousiasme, inlevingsvermogen en creativiteit weet je het verschil te maken. Je weet wat je wilt bereiken en verliest het klantbelang nooit uit het oog. Je weet op niveau met jouw klanten te schakelen en je hard te maken voor een excellente klantbeleving. Je bent bereid om veel te reizen, want je wilt zichtbaar zijn op jouw locaties. Je kunt goed prioriteiten stellen en denkt in oplossingen. 

 

Daarnaast beschik je over:
  • hbo werk- en denk niveau;
  • werkervaring in een leidinggevende rol in de schoonmaakbranche;
  • rijbewijs B.

Wil je meer informatie over de vacature en het team? Neem dan contact op met Michel Jonkhof, districtsmanager Gom Noord via [klik hier voor het telefoonnummer] . Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden en het werken bij Facilicom Group? Neem dan contact op met Sven Vos, corporate recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer]

Direct reageren? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom