Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Front Office Representative | Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
MBO
 • Noord-Holland
Amsterdam
26 maart 2024
30 juni 2024

Details van de functie

In de functie van Front Desk Representative Day-Night ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten in het hotel en geef jij de gasten een echt “home away from home” gevoel!

Het uitvoeren en tegemoetkomen van de wensen van gasten en het zorgen voor een goede informatievoorziening richting onze gasten is waar jij enthousiast van wordt! Daarnaast ben jij o.a. verantwoordelijk voor het in- en uitchecken van onze (internationale) gasten, het registreren van de hotelgasten conform de hotelprocedures, het opmaken van de rekeningen, het verzorgen van de betalingen en het beantwoorden van interne en externe telefoongesprekken op een efficiënte en nette manier.

Jij bent op de hoogte van alle evenementen in en rondom het hotel zodat je de gasten goed kunt informeren en tot slot zal je de shift briefings en afdelingsoverleggen bijwonen. Tijdens de dagdiensten die wij hanteren van 07:00 -15:30 uur of van 15:00 – 23:30 uur ben jij werkzaam achter de Front Desk.

Wie ben jij
Jij bent een enthousiast en vlot persoon en je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Hotellerie is jouw passie en bent graag betrokken met het bedrijf. Collegialiteit en teamwork zijn voor jouw vanzelfsprekend! Tot slot zie jij jezelf helemaal terug in de volgende functie-eisen:
 • Minimaal MBO- werk en denkniveau, bij voorkeur afgeronde MHS opleiding of soortgelijk;
 • Minimaal 1 jaar relevante ervaring in de hotellerie aan de Front Desk, bij voorkeur in een soortgelijk hotel;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift (de Duitse taal is een pré);
 • In het bezit van Rijbewijs B is een vereiste i.v.m. ondersteuning van de shuttle service;
 • Kennis van Opera is een pré;
 • Je bent flexibel beschikbaar doordeweeks en in de weekenden;
 • Je bent bereid om een aantal nachtdiensten per maand te werken.

Wist je dat?
 • Wij zorgen voor een internationaal podium, waarop volop ruimte is voor ontwikkeling?;
 • Wij goed voor onze medewerkers zorgen en een collegiale en professionele werkomgeving bieden?;
 • Je medewerkerskortingen krijgt bij andere Steigenberger hotels in het binnen- en buitenland?;
 • Ook jouw vrienden en familie hiervan kunnen profiteren?;
 • Wij nog veel meer andere secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden, zoals collectiviteitskorting bij zorgverzekeraars, korting bij onze Lifestyle Club & Active Spa en tegemoetkoming in reiskosten?

Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam
Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam is een uniek zakenhotel met 440 luxe kamers. Het hotel ligt direct naast het Amsterdamse Bos op slechts 10 minuten rijden van Schiphol. Er is een gratis shuttle service van-en-naar het vliegveld. Gelegen in de non-flying zone heeft het hotel een rustige ligging en is het de ideale plek voor onze internationale gasten. Gasttevredenheid, continuïteit en innovatie zijn de belangrijkste pijlers voor onze organisatie. Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam staat bekend om haar uitgebreide en moderne vergaderfaciliteiten (15 zalen), het unieke barconcept van onze Sports & Media Bar, het sfeervolle Italiaanse à la carte restaurant ‘Trattoria’ en onze luxe Lifestyle Club & Active Spa.

Met onze medewerkers zetten wij ons iedere dag in om onze gasten een uitstekende service te verlenen en zo hun verwachtingen te overtreffen.

ONZE MERKEN
The right hotel experience for every need
Met meer dan 150 hotels in 20 landen op 3 continenten brengt H World International vijf afzonderlijke hotelmerken samen onder één paraplu. Steigenberger Hotels & Resorts heeft 60 hotels gehuisvest in historische traditionele gebouwen en levendige stadsresidenties, en biedt ook gezondheids- en schoonheidsoases te midden van de natuur. MAXX by Steigenberger is een nieuw en charismatisch concept dat de nadruk legt op het essentiële in overeenstemming met zijn motto "MAXXimize your stay". De hotels van het merk Jaz in the City, weerspiegelen de metropolitaanse levensstijl uit de lokale muzikale- en culturele scene. IntercityHotel biedt meer dan 40 hogere middenklasse stedelijke hotels, die allemaal op loopafstand van treinstations of luchthavens liggen. En Zleep Hotels - een bekend en succesvol hotelmerk in Scandinavië, dat service en ontwerp tegen een geweldige prijs voor velen aanbiedt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Eline Kooij
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Steigenberger Airport Hotel Amsterdam gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.