OWM de Onderlingen UA

Traineeship binnendienst adviseur verzekeringen

 • Vacature
 • Fulltime baan
MBO
 • Zuid-Holland
Schoonhoven
27 maart 2024
20 juni 2024

Details van de functie

Logo Ben jij klaar om je carrière een vliegende start te geven in de boeiende wereld van de verzekeringsbranche? Zoek niet verder! Wij bieden een persoonlijk traineeship aan waarin jij de kans krijgt om je talenten te ontwikkelen en jezelf te ontplooien tot adviseur in de verzekeringssector.

Over ons:
Bij de Onderlingen hechten wij veel waarde aan het menselijke aspect en daarom staan bij ons zowel de medewerker als de klant centraal. Wij verzekeren op coöperatieve basis. Dat doen wij al sinds 1897. Betrouwbaarheid, deskundigheid en solidariteit zitten in ons DNA. En bovenal werken wij zonder winstoogmerk. We zijn een platte organisatie, zonder veel managementlagen. Wij vinden dat je als verzekeringsmaatschappij het vertrouwen van je klanten moet verdienen door goede producten te leveren, tegen een schappelijke prijs. Bij ons ben je geen klant, maar lid van een vereniging van mensen met hart voor elkaar en de regio.

Wat ga je doen:
Als trainee in de verzekeringsbranche krijg je de mogelijkheid je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Dit stelt je in staat om een brede kennis op te bouwen en te begrijpen hoe de verschillende onderdelen van onze organisatie samenwerken om uitstekende dienstverlening aan onze klanten te bieden. Daarnaast krijg je een ontwikkelplan en helpen we je om je verder te ontwikkelen naar de rol van binnendienst adviseur voor het MKB óf Particuleren.

Na je ontwikkeltraject bied je ondersteuning aan onze buitendienst adviseurs in de breedste zin van het woord. Denk aan het plannen van afspraken, het voorbereiden en uitwerken van bezoeken, het samen maken van de jaarplannen, het initiëren en opvolgen van advieskansen etc. Daarnaast ga je (advies)gesprekken voeren met particulieren en ondernemers van klein tot groot. Dit doe je zowel telefonisch als op kantoor.
Samen met je buitendienst collega’s ben je verantwoordelijk voor het beheer en uitbouw van de aan jullie toegewezen klanten.

Wat wij bieden:
 • Een uitdagend en persoonlijk traineeship: Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen waarbij je helpen je verder uit te dagen en je professionele groei stimuleren;
 • Training en ontwikkeling: We investeren in jouw groei door middel van trainingen, om ervoor te zorgen dat je voortdurend je kennis en vaardigheden kunt verbeteren;
 • Uitzicht op een vast dienstverband: Bij succes krijg je een vast dienstverband waarbij je je carrière verder kunt ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden kunt verkennen.

Wie ben jij?
 • Je hebt een MBO 4-, Havo of VWO-opleiding;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve houding;
 • Je hebt de drive om te willen leren en te ontwikkelen;
 • Een teamspeler met de capaciteit om zelfstandig te werken en initiatief te tonen;
 • Affiniteit met de verzekeringsbranche is een pluspunt, maar geen vereiste.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Denk je dat jij de juiste persoon bent om ons team te versterken en wil je jezelf uitdagen in een persoonlijke en fijne werkomgeving? Solliciteer dan nu! Stuur je CV of motivatie naar Arno Wesselink, [stuur een e-mail] of bel [klik hier voor het telefoonnummer] . We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Arno Wesselink
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door OWM de Onderlingen UA gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.