City 360

Nautisch boa op de binnenwateren van Amsterdam

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Holland
Amsterdam
21 april 2024

Details van de functie

Logo Ben jij de nautisch boa die met passie voor veiligheid en een vleugje maritieme flair het verschil wil maken op de Amsterdamse binnenwateren?

Functieomschrijving

Ben jij de nautisch boa met passie voor veiligheid, een scherp rechtsgevoel en een vleugje maritieme flair het verschil wil maken op de Amsterdamse binnenwateren? We zoeken een enthousiaste teamspeler met een liefde voor varen!

 

Wat ga je doen als Nautisch boa?

In nauwe samenwerking met collega's vervul je als nautisch boa een sleutelpositie in het uitvoeren van nautische inspecties, toezicht en handhavingstaken. Je kijkt niet alleen vanaf de kade toe; je begeeft je merendeels op en vanaf het water, waar je met een collega diensten van 9 uur draait op een vaartuig. Je bent onze ogen op de Amsterdamse binnenwateren, betrokken bij het bewaken van een vlotte en veilige scheepvaartverkeer.

 

In jouw functie als nautisch boa werk je nauw samen andere handhavingsinstanties, zoals de politie, kustwacht en havenautoriteiten, bij gezamenlijke controles en operaties. Je draait vanaf april t/m oktober en van donderdag t/m zondag middag, avond- en weekenddiensten, dus het is belangrijk dat je flexibel bent. Als nautisch boa bij Trigion City 360 houd je je hoofd koel en ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op:

 

 • Vriendelijk informeren en adviseren: Jij bent het visitekaartje van de gemeente, informeert bedrijven, burgers en recreanten over procedures en regels. Door het verlenen van goede service of hulp geef je een positieve impuls aan het imago van de gemeente.
 • Rapporteren: Jij voert (administratieve) controles uit en controleert vergunningsvoorwaarden. Indien bevoegd schrijf je ook proces-verbalen uit.
 • Conflicten beheersen: Tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden kun je te maken krijgen met belangentegenstellingen, agressie of geweld. Tijdens dit soort situaties blijf jij kalm en oplossingsgericht.
 • Communicatief vaardig: Je spreekt burgers en schippers aan op hun gedrag met speciale aandacht voor drukte en overlast op het water.
 • Soms is overtuigingskracht nodig: in voorkomende gevallen dwing je naleving af door bestuursrechtelijk of strafrechtelijk op te treden.

 

Trigion City 360. Jouw startpunt.

Jij bent een durver en gaat voor jouw collega's door het vuur. Het team staat voor jou namelijk altijd op de eerste plaats. Je deinst niet terug voor uitdagende situaties. Daarom krijg je de kans om jezelf te laten zien en door te groeien. Daarbij hoort wel een flexibele houding, maar dat is voor jou vanzelfsprekend. Jij gaat voor een carričre in de handhaving, waarbij geen dag hetzelfde is. En bij Trigion City 360, zet jij de eerste stap.

Wat je krijgt

Een uitdagende baan, een team met leuke collega's en:

 • Een bruto maandsalaris van €2.413,21 op basis van 36 uur met uitzicht op een vast dienstverband bij Trigion City 360 of de gemeente
 • Een onregelmatigheidstoeslag van 20 % tot 65%
 • Reiskostenvergoeding, vakantietoeslag, vakantiegeld en een pensioenregeling
 • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen.

 

Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus van €100,- netto. Beschikt de kandidaat over een boa-getuigschrift? Dan ontvang je aanbrengbonus van maar liefst €1.250,- netto!

Wie je bent

In ons team verwelkomen we graag een enthousiaste en daadkrachtige persoon met een boa-diploma domein 1 of 2. Jij hebt affiniteit met varen en enige eigenvaardigheid in het besturen van een bootje. Jouw sterk ontwikkeld rechtsgevoel en praktische instelling, maken jou tot de ideale kandidaat. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken én blinkt uit in situationeel handhaven. Daarnaast herken jij je in het volgende:

 • Beschik je over MBO niveau 3 werk- en denkniveau;
 • Heb je geen strafblad. Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Beheers je de Nederlandse taal goed en beheers je de basisvaardigheden Engels, ook in stressvolle situaties.
 • Ben je bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B en een klein vaarbewijs (KVB1)
 • Ben je woonachtig binnen een straal van 70 kilometer van Amsterdam

 

Beschik je nog niet over een boa-getuigschrift of een klein vaarbewijs, maar wil je wel graag als Nautisch boa aan de slag in de gemeente Amsterdam? We bieden je een betaalde opleiding tot boa aan, waarna je na het behalen van jouw boa-getuigschrift per direct aan de slag kunt.

 

Ben jij klaar voor een avontuurlijke carričre op het water?

Solliciteer dan direct op de vacature nautisch boa door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Karen de Ruiter, recruiter bij Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360