City 360

BOA parkeercontroleur gemeente Tilburg

Details van de functie

Logo Beschik jij over een boa-getuigschrift en wil jij graag een bijdrage leveren aan het parkeerbeleid van Tilburg? Lees dan gauw verder!

Functieomschrijving

Ben jij in het bezit van een boa-getuigschrift of zit je in de laatste fase van de opleiding handhaving, toezicht en veiligheid (HTV) en beschik je binnenkort over jouw boa-getuigschrift? Dan is deze functie als boa parkeercontroleur misschien wel iets voor jou! Voor de gemeente Tilburg zijn wij per direct op zoek naar een fulltime boa parkeercontroleur. 

 

Wat ga je doen als boa parkeercontroleur?
Als fulltime boa parkeercontroleur ben je in de gemeente Tilburg verantwoordelijk voor het handhaven van het parkeerbeleid. Je controleert of inwoners en bezoekers parkeerbelasting betalen en of zij parkeren op de daarvoor aangewezen plekken. Je staat mensen in gemeente Tilburg altijd met een glimlach te woord wanneer ze jou vragen stellen over parkeren en bent zelfverzekerd wanneer je een naheffingsaanslag oplegt. Werkzaamheden als boa parkeercontroleur voer je voornamelijk te voet uit, maar je bezoekt soms ook nabijgelegen dorpen met de auto.

Trigion City 360. Jouw startpunt.
Jij bent een durver en gaat voor jouw collega's door het vuur. Het team staat altijd op de eerste plek. Wordt het even spannend? Dan deins jij niet terug. Daarom krijg jij de kans om jezelf te laten zien en door te groeien. Een flexibele houding is een vereiste, maar voor jou geen probleem. Een carrière in de handhaving, waarbij geen dag hetzelfde is, dat is waar jij voor gaat. En bij Trigion City 360, zet jij de eerste stap.

 

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een bruto uurloon van €14,05 euro inclusief een vaste onregelmatigheidstoeslag van 6%;
  • Aanvullende vergoedingen zoals een kilometervergoeding, vakantietoeslag en een pensioenregeling;
  • Doorbetaalde pauze- en reistijd, maaltijdvergoeding en telefoonvergoeding bij elke dienst;
  • Bij voldoende ervaring de mogelijkheid om door te groeien naar integrale handhavingsdiensten;
  • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband bij Trigion City 360 of de gemeente;
  • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €100,- netto. Beschikt de kandidaat over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je een aanbrengbonus van maar liefst €1.250,- netto!

 

Wie je bent

Als boa parkeercontroleur moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

  • Een geldig boa-getuigschrift;
  • Ervaring als (fiscaal) parkeercontroleur of toezichthouder is een pré;
  • Een geldig rijbewijs B is een pré.

 

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature boa parkeercontroleur door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst meer weten? Bel dan met Stefan Dekker, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder. 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360