Breijer

Monteur projecten W/E

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Brabant
Schijndel
22 april 2024

Details van de functie

Logo Als Monteur pas jij bij Breijer als je meedenkt met de wensen van onze klant. Jouw werk is leuk als je te maken krijgt met verschillende vragen bij diverse klanten. Ben jij dit? Lees dan ver

Functieomschrijving

Als Monteur pas jij bij Breijer als je meedenkt met de wensen van onze klant. Jouw werk is leuk als je te maken krijgt met verschillende vragen bij diverse klanten. Ben jij dit? Lees dan verder

 

Wat ga je doen?

Bij ons ga je aan de slag als monteur W. Door jouw expertise en inzet dragen we bij aan een veilige, duurzame en comfortabele omgeving voor de gebruikers van onze gebouwen.

Die gebouwen bevinden zich in de regio Zuid-Holland en Brabant en lopen uiteen van scholen, gemeenten en kantoorpanden tot zorginstellingen en laboratoria. Heel divers dus!

Net zo afwisselend en veelzijdig zijn de installaties waaraan je werkt. Zoals Warmte- en koude opwekking en transport, ventilatietechniek en luchtbehandeling, bereiding en verdeling van ''warm''tapwater, afvoertechniek en regeltechniek.

 

Wij geven je graag veel zelfstandigheid en sturen je goed voorbereid op pad met de juiste werkdocumenten en materiaal.

Je kunt jouw kennis bij ons middels diverse trainingen en/of opleidingen verder uitbreiden of je specialiseren. Wij hopen dat jij jouw technisch talent wilt delen en wij werken daarom bij voorkeur met koppels van een monteur en hulpmonteur.

 

Wat ga je doen?
 • Monteren, vervangen en/of aanpassen van diverse werktuigbouwkundige installaties;
 • Uitvoeren van vervangingsonderhoud;
 • Vanuit jouw kennis en ervaring meedenken met collega's en onze klanten over technische oplossingen, verduurzaming en een efficiënte opname en/of uitvoering hiervan;
 • Nauwkeurig rapporteren van jouw werkzaamheden en bevindingen.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving binnen Facilicom Solutions de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland.

Verder krijg je bij ons:
 • Bruto maandsalaris van € 2.800,- tot € 3.400,-, afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
 • Een bedrijfsbus van Breijer;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een tablet, smartphone en werkkleding van de zaak, plus gereedschap dat tiptop in orde is;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve verzekeringen, af te sluiten via ons moederbedrijf Facilicom Services Group;
 • No-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan en iedereen er toe doet.

Wie je bent

Je bent handig en streeft van nature naar kwaliteit. Ook ben je service-, klant- en resultaatgericht en word je blij van tevreden klanten en perfect opgeleverd werk.

Verder zien we graag:

·       Een afgeronde technische MBO 3 opleiding werktuigbouwkunde;

·       Relevante technische werkervaring;

·       In het bezit van een VCA-diploma of bereid deze te halen;

·       In het bezit van een rijbewijs B;

·       Zelfstandige houding.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Wie zijn wij?

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie, verduurzaming en technisch onderhoud van gebouwen.

Jij gaat aan de slag voor Breijer Kortlopende Projecten waar we werken aan kleinschalige verbouwingen, renovaties en herbouw projecten.

 

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Ingrid Vijfhuizen onze recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of  [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer