Baars & Bloemhoff

Accountmanager Noord-Brabant & Limburg bij Baars & Bloemhoff

 • Vacature
 • Fulltime baan
HBO
 • Noord-Brabant
Eindhoven
24 mei 2024

Details van de functie

Logo Kern van de functie

Voor onze klanten ben jij dé strategische partner die proactief meedenkt over de uitdagingen binnen hun organisatie op alle niveaus. Met jouw doelgerichte aanpak versterk je niet alleen het huidige fundament, maar breid je het ook verder uit. Je bent uitstekend in het begrijpen van de Decision Making Unit (DMU) van elke klant die je in kaart hebt gebracht. Je advies combineert datagedrevenheid met gezond verstand, en je gebruikt deze waardevolle informatie om de sales effectiever te maken.
Bij ons krijg je de ruimte en verantwoordelijkheid om zelfstandig te werken aan het behoud van bestaande klanten en het binnenhalen van nieuwe klanten. In deze rol focus je op de regio Noord-Brabant en Limburg. Je bent vaak op locatie bij de klant, maar je hebt ook de mogelijkheid om vanuit huis of ons kantoor in Eindhoven te werken. We bieden jou de kans om ondernemend te zijn en je stempel te drukken op de groei van ons klantenbestand, waarbij resultaatgericht werken centraal staat.

Dit betekent werken bij Baars & Bloemhoff

Werken bij Baars & Bloemhoff betekent werken bij een vooruitstrevende organisatie met de focus op duurzaamheid. We zoeken de wereld af naar mooie, nieuwe en innovatieve materialen en brengen die op een bijzondere wijze onder de aandacht. Bij ons krijg je de mogelijkheid om het verschil te maken en om veranderingen samen te realiseren. We kijken vooruit en zorgen dat onze klanten alle tools ter beschikking hebben om te doen wat ze het liefste doen: meubels maken. Jouw bijdrage hieraan is impactvol en geeft energie zodat we samen onze koppositie in de branche blijven versterken!

Baars & Bloemhoff is onderdeel van DSG

In jouw rol als Accountmanager maak jij deel uit van DSG, waar we met meer dan duizend collega's advies, inspiratie en materialen leveren aan de bouwers van Nederland. We maken daarmee de bebouwde wereld iedere dag een beetje mooier en duurzamer. Dat is Samen bouwen aan beter bij DSG. Dit begint bij onze ambitie als beste werkgever:
Jouw tijd bij DSG moet de beste periode zijn in je carrière.
Dat bereiken we door onder meer door volop te investeren in de ontwikkeling van onze collega's. Bij DSG willen we je de ruimte geven om te ontdekken wat jouw talent is. We zijn een bedrijf dat groot is geworden door aanpakken, ondernemerschap en oog voor elkaar.

DSG heeft een score van 8 in de koplopersgroep van 'Beste Werkgever' met 3 business units die zijn uitgeroepen tot 'Worldclass Workplace'.
DSG heeft als ambitie om te inspireren in duurzaam en digitaal ondernemen en investeert in de ontwikkeling van het bedrijf en de medewerkers om het bedrijf door te kunnen geven aan volgende generaties.

Dit zit er voor jou in

Je krijgt een werkplek waar je de vrijheid hebt om te doen waar je goed in bent. Waar jouw werk een impact heeft op de groei van onze organisatie. Verder kun je rekenen op:
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 vakantiedagen én 12 atv-dagen;
 • een bedrijfspensioenplan;
 • korting op aankopen bij al onze formules;
 • deelname in het personeelsaandelenplan, waardoor iedere collega mede-eigenaar is van DSG;
 • alles wat je nodig hebt om je werk te kunnen doen; laptop, mobiel, auto van de zaak + tankpas;
 • oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling, met opleidingen en trainingen afgestemd op jouw behoeften.

Jij wilt deze baan omdat?

 • Jij echt impact wilt maken bij jouw klanten maar ook binnen Baars & Bloemhoff. Dit doe je door te weten wat onze klanten willen en nodig hebben, nog voor zij dat zelf beseffen Je krijgt hierin de vrijheid om ownership en creativiteit te tonen;
 • jij vanuit jouw ondernemerschap ben je bereid om te bouwen;
 • jij jouw expertise op gebied van sales optimaal kunt inzetten;
 • je beschikt over HBO werk en denkniveau.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Solliciteer dan direct of neem contact op met Pien van der Donk, onze recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig, wij zijn al voorzien.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Baars & Bloemhoff gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.