Gom

Ambulant Objectleider glasbewassing en gevelonderhoud voor de regio Rotterdam

Details van de functie

Logo Ben jij woonachtig in de omgeving Rotterdam, wil je werken bij een gezellig familiebedrijf en heb je ervaring in de schoonmaakbranche? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Bij Gom Specialistische Reiniging productgroep Glas en Gevel onderhoud zijn wij op zoek naar een enthousiaste leidinggevende die ons team van glazenwassers en gevelbehandelaars komt versterken als ambulant objectleider in de regio Rotterdam Rijnmond vanuit ons kantoor aan de Geyssendorfferweg. De omgeving waar je werkt staat nooit stil en jij zorgt samen met jouw team dat de ramen en gevels er weer spik en span uitzien.

De werkdagen zijn van maandag t/m donderdag en je tijden liggen normaliter tussen 07:00 tot 15:30 uur en vrijdag van 07:00 tot 13:30 uur. Het gaat hier om een dienstverband van 38 uur per week.

Samen zorgen wij voor een schone werkomgeving!

In collegiale samenwerking met jouw coördinator ga jij de uitdaging aan om jullie team zo goed mogelijk te begeleiden, coachen en enthousiasmeren. Je komt te werken in een leuk team waarbij samenwerking een hoge prioriteit heeft. Daarnaast zijn er ook administratieve taken zoals werkplanningen bijsturen, uren boeken, zakelijke mails versturen, opnames uitvoeren, calculaties maken en bijvoorbeeld een presentatie geven aan je team. Het is dus belangrijk dat je goed weet hoe Excel, Word en Outlook werken.

 

Jij zorgt ervoor dat je zichtbaar bent op de locaties, de besproken resultaten behaald worden en weet de verwachtingen van de klant te overtreffen! Samen met de klant zorg je voor een heldere en duidelijke communicatie, zorg je dat je op tijd evalueert en voer je risico-inventarisaties uit. Het is enorm belangrijk om samen met je team te zorgen voor een veilige werkomgeving en hierin ben jij een belangrijke schakel. Jij begeleid de medewerkers op het gebied van veiligheid, uitvoering werkzaamheden en ergonomie. Dit doe je deels door o.a. het uitvoeren van werkplekinspecties en lopen van toolboxen.

 

Jij bent de spin in het web tussen Gom, de medewerkers en de klant.

Wat je krijgt

Werken als ambulant objectleider bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
 • Een goed salaris! Afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring tussen de € 16,08 en €17,74 per uur (bij goed functioneren is een aanvullende persoonlijke toeslag bespreekbaar);
 • Vakantiegeld;
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Auto van de zaak (met de mogelijkheid deze privé te rijden binnen de fiscale regelgeving);
 • Een 4 wekelijkse betaling, dus 13 keer salaris uitkering per jaar;
 • Een extra vrije dag op je verjaardag;
 • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen ;
 • Persoonlijke trainingen, coaching en doorgroeimogelijkheden!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, precies en klantgericht. Je kunt zelfstandig werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ook heb je ervaring met leidinggeven en wil je de gestelde doelen behalen met jouw team! Als ambulant objectleider heb jij;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
 • Een prettige manier van communiceren. Jij weet de verbinding te maken binnen het team van de specialistische reiniging; 
 • Ervaring met basis computervaardigheden (je weet hoe de mail, Office programma's e.d. werken);
 • Kennis en/of ervaring met glasbewassing is een pré;
 • Een hoog veiligheidsbewustzijn;
 • Bij voorkeur je (vak)diploma's voor leidinggeven (een pré) op zak.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom