IKEA

Teammanager Sales

  • Vacature
MBO
  • Gelderland
Duiven
22 april 2024

Details van de functie

Logo Als Teammanager Sales zorg je ervoor dat jouw team als een huis staat. Samen met dit team speel je in op de wensen van onze klanten en zorg je voor een competitieve positie in de markt.

Een dag met ons in jouw leven
Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
  • Je bent een inspirerende coach voor je team; je behaalt je resultaten door en met je medewerkers ťn helpt ze bij hun ontwikkeling.
  • Je beschikt over leidinggevende ervaring, analytisch vermogen en je hebt affiniteit met Retail.
  • Je hebt lef, ondernemerschap ťn durft (commercieel) out of the box te denken.
  • Je haalt je energie uit het behalen van commerciŽle successen.
  • Je bent flexibel (je werktijden zijn tussen 08:00 en 21:00 uur, ook in het weekend).

Wie je bent
In de rol van Team Manager Sales kan jij jouw eigen ondernemerschap en commerciŽle ervaring kwijt. Je houdt ervan om te werken in een drukke en dynamische omgeving.

Hoe je dag eruit zou kunnen zien: Je bent regelmatig op de werkvloer aanwezig om samen met je team de focuspunten van de dag te bespreken, te ervaren hoe processen op de afdeling verlopen en je team te coachen. Verder gedurende de dag verdiep je je in cijfers, klantenfeedback en activiteiten die gepland staan, overleg je met collega leidinggevenden van verschillende afdelingen hoe je de nieuwe range gaat implementeren of presenteren zodat het er inspirerend en commercieel uitziet voor onze bezoekers en voer je een sollicitatiegesprek met een potentieel nieuw talent voor de afdeling.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA