IKEA

Teammanager in opleiding

Details van de functie

Logo Ben jij ondernemend en heb jij passie voor Retail? Heb jij de ambitie en capaciteiten om door te groeien naar een leidinggevende positie maar nog niet voldoende leidinggevende ervaring daarvoor? Wil je werken in een omgeving waar leren en ontwikkelen centraal staan? Dan is deze rol wellicht een geweldige kans om jouw carrière bij IKEA Groningen te starten!

Een dag met ons in jouw leven
Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor Retail en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
  • Je hebt een enorme drive om jezelf continue te ontwikkelen, waar je ook de kans voor krijgt in verschillende trainingen en coaching tijdens je werk.
  • Je bent bereid om te werken als de klant je nodig heeft dus ook tijdens koopavonden, in weekenden en op feestdagen;
  • Je wil werken in een organisatie waarin saamhorigheid & gelijkheid voorop staat en waar je ook je handen uit de mouwen wil steken;
  • Je bent in staat anderen te enthousiasmeren en zo samen met je team mooie resultaten te behalen.

Wie je bent
Op dit moment zijn we voor de afdelingen Logistiek, Customer Relations en Sales op zoek naar nieuwe collega's die zich graag willen ontwikkelen tot Teammanager Je begint als medewerker op de vloer en leert zo de afdeling en IKEA kennen. Tijdens de eerste maanden krijg je 4 uur per week om aan een opdracht te werken. Op het moment dat jij IKEA hebt leren kennen en wij jou, ben je toe aan de volgende stap.
Naast de praktijkervaring die je opdoet, volg je het interne opleidingsprogramma zodat jij je kan ontwikkelen tot een leider passend bij de IKEA waarden. Dit programma heet het Aspirant Team manager Program (ATMP) en start in November 2024. Tijdens de trainingsdagen leer je alle facetten kennen van IKEA Nederland en leer je meer over jezelf en wie jij bent als leider. Door te doen en te ervaren, ga jij jezelf en uiteindelijk ook je team ontwikkelen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA