RebelGroup

Junior Financieel medewerker (32-40 uur) Startersfunctie/ Rotterdam-hybride

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
MBO
 • Zuid-Holland
Rotterdam
2 april 2024
30 juni 2024

Details van de functie

Logo Het Rebel-avontuur begon in 2002 met tien stoelen. Aan een grote ronde tafel besloten de eerste Rebels – na een carrière bij adviesbureaus – een eigen onderneming te starten. Eentje zonder kaders, hiërarchie en bazen. Een plek waarbinnen iedereen zijn beste zelf kan zijn. Alles wat we in ons hebben, leggen we op tafel. Intrinsieke motivatie, de drang om verandering te brengen, inhoud en één focus: impactvolle projecten realiseren, wereldwijd. Bekijk hier het Rebel-team en de skills die iedere Rebel in huis heeft. Denk dan aan strategisch advies, beleidsanalyses, partnership consulting, financieel advies en de begeleiding van investeringen.

Hoe we op die dag met elkaar begonnen, is hoe we vandaag werken voor en met onze samenwerkingspartners: op basis van vertrouwen. In alles wat we doen – en dat is veel – is ons streven om een positieve impact op de wereld te hebben. Op het raakvlak van publiek en privaat, omdat ons Rebel-rode hart daar ligt waar maatschappelijke waarden en privaat ondernemerschap samenkomen. Een ambitieuze doelstelling misschien, maar wel één die uitdaagt. We nodigen iedereen uit aan te schuiven en onderdeel te worden van de verandering. Samen buiten de lijntjes kleuren. Als overheid, bedrijf en individu. We zijn nog steeds die jongens en meisjes aan die ronde tafel. Alleen is de tafel groter geworden en blijven we er stoelen bij slepen. In Rotterdam en in andere wereldsteden. Groeien is niet ons doel. Maar we doen het wel. We gaan waar we het hardst nodig zijn en waar we de meeste verandering kunnen realiseren. Van Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Londen en Washington D.C. tot Johannesburg, Nairobi, en Jakarta.

Good to know
Het administratieve team bestaat uit 9 personen. Zeker als newbie laten we jou natuurlijk niet zwemmen in het diepe, dus wij zoeken veel contact met jou en jij met ons! Binnen het team proberen we alle taken altijd zo goed mogelijk te verdelen, rekening houdend met iedereen zijn/haar kennisniveau en persoonlijke voorkeuren en ambitie. Dit in combinatie met de continue groei en ontwikkelingen binnen Rebel vereist van ons dat we kunnen schakelen indien dat nodig is. We besteden dan ook veel aandacht aan nieuwe ontwikkelingen die zijn vormgegeven in onze zogenaamde “roadmap”.

Wat ga je doen?
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheren en analyseren van de crediteurenadministraties;
 • Je bent verantwoordelijk voor de projectadministratie (projectnummers aanmaken, budgetten en tarieven vastleggen);
 • Grootboekbeheer;
 • Het verwerken van kas- en bankmutaties;
 • Het maken van verkoopfacturen en doorbelastingen;
 • Het inboeken van pensioenspecificaties;
 • Urenstaat goedkeuren en doorboeken.

Wie ben jij?
 • Jij hebt een afgeronde hbo- opleiding in een financiële richting;
 • Je hebt als starter natuurlijk nog geen werkervaring, maar misschien wel via je stage. Of misschien heb je al 1-1,5 jaar ervaring met een deel van de werkzaamheden en wil je het vak verder leren en je bij ons ontwikkelen;
 • Het liefst heb jij basiskennis van Excel en ben je digitaal vaardig waardoor je ons softwaresysteem snel in de vingers hebt;
 • Wij zijn benieuwd naar jouw persoonlijkheid, talenten en competenties. We vinden het belangrijk dat je nieuwsgierig en leergierig bent en ook voor je eigen mening durft uit te komen. Je kunt makkelijk communiceren, bent goed in de omgang en vindt het ook heerlijk om je even terug te trekken en je eigen ding te doen. Je voelt je verantwoordelijk voor hetgeen je doet en zorgt dat je je werk goed en afgerond achterlaat, om vervolgens deel te nemen aan een sportsessie met ons.

Waarom kies je voor Rebel?
We staan voor eigen verantwoordelijkheid, eigenaarschap en het in teamverband bedienen van onze interne klanten. Met elkaar hebben we plezier in ons werk, pakken we de kansen die voor ons liggen en werken we met onze talenten en kwaliteiten. Ieder op zijn of haar eigen manier. Vertrouwen is bij ons het belangrijkste en daarom heb je ook veel vrijheid. Hier moet je mee om kunnen gaan, want er ligt ook veel verantwoordelijkheid op jouw bordje. We houden niet zo van regels, kaders en hiërarchie. We vertrouwen erop dat jij met je collega’s overlegt en afstemt wanneer jij denkt dat dit nodig is, omdat dienstverlening en de klant voor ons heilig zijn.

Je kiest ook voor ons omdat je van gezelligheid houdt en een familiemens bent. Je bent sportief of wil gewoon graag winnen met dat tafelvoetbaltoernooi dat je collega’s organiseren.
Tijdens werktijd kun je tussen de hectiek door even relaxen tijdens yoga of even gaan sporten in de sportschool binnen het pand. Je houdt van lekker eten, want iedere dag wordt er een heerlijke lunch bereid. Een drankje of borreltje op zijn tijd gaat er bij jou ook wel in. En dat komt goed uit, want op vrijdag hebben we regelmatig een borrel. O ja, op donderdagmiddag trouwens ook. En jaarlijks gaan we met de familie op vakantie. Echt? Ja echt.

Je hebt 30 vakantiedagen, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een laptop, werktelefoon of je kunt ervoor kiezen je kosten te declareren. Natuurlijk bieden we je ook voldoende uitdaging en doorgroeimogelijkheden. Qua salaris hebben we een bandbreedte tussen de €2500,- en €3000 bruto per maand o.b.v. 40 uur en deze wordt jaarlijks aangevuld met een interessante bonusregeling die kan oplopen tot 15% van het jaarinkomen. Omdat we het belangrijk vinden dat je echt onderdeel van onze familie bent, kun je ook aandeelhouder worden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Marian Wolfert
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door RebelGroup gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.