Kruitbosch

Logistiek medewerker

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
MBO
 • Drenthe
 • Friesland
 • Gelderland
 • Overijssel
Zwolle
2 april 2024
30 juni 2024

Details van de functie

Logo Hé ervaren logistiek medewerker, wij zijn op zoek naar jou! Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je werken in een logistieke omgeving waar een hoop vernieuwing en innovatie op stapel staat? Lijkt het je leuk om te werken bij een bedrijf dat écht mogelijkheden ziet in mensen? Lees dan snel verder!

Collega Hans vertelt:
“Kruitbosch is een familiebedrijf dat allerlei soorten fietsen maakt en daarnaast ook een groot aanbod aan fietsonderdelen en accessoires heeft. In het magazijn waar wij deze onderdelen en accessoires hebben opgeslagen, zijn we bezig met de bouw van een autostore. Dit is een logistieke oplossing die een gedeelte van het order picken automatiseert. Een goed voorbeeld van verbeteringen die we bij Kruitbosch graag zien! Als logistiek medewerker kom je te werken in een logistiek team dat over de ingaande en uitgaande goederen gaat. Dit betekent dat je je bezighoudt met het bestelde fietsonderdelen en accessoires van onze Retail- en e-commerceklanten, maar ook soms bijspringt bij het inboeken en verplaatsen van inkomende goederen. Mede dankzij jouw inzet zijn én blijven klanten tevreden. De hoge leverbetrouwbaarheid speelt daarin een belangrijke rol. Voor minder ervaren collega’s ben jij een aanspreekpunt als ze met een probleem zitten. Ook draag je jouw steentje bij op het gebied van duurzaamheid, efficiency en procesverbetering.”

Over de functie
 • Je verzamelt orders met behulp van een voicepicksysteem en onze autostore, je pakt de orders in en maakt deze verzendklaar;
 • Met een reachtruck zet je bulkorders klaar voor verzending;
 • Je springt soms bij om inkomende goederen in te boeken en te verplaatsen;
 • Je zorgt ervoor dat het magazijn goed georganiseerd en opgeruimd blijft;
 • Je doet uit jezelf verbetervoorstellen;
 • Je bent een aanspreekpunt voor minder ervaren collega’s, wanneer zij tegen een probleem aan lopen.

Functiecriteria
Beschik jij over de volgende competenties?
 • Je hebt een mbo-opleiding op niveau 3/4 afgerond, bijvoorbeeld richting logistiek;
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar weet ook wanneer afstemming nodig is;
 • Je bent in het bezit van een hef- en/of reachtruckcertificaat of bent bereid om dit te halen;
 • Je bent minimaal 30 uur per week beschikbaar en je vindt het prima om drie avonddiensten per week te draaien.

Ja? Reageer dan direct!

Wat krijg je van ons?
We bieden jou een uitdagende baan bij een dynamische en groeiende organisatie in de fietsbranche. Je kunt bij ons fulltime werken, maar heeft 30 of 32 uur jouw voorkeur, dan regelen we dat. Een goede werk/privébalans vinden wij belangrijk. Daarom werk je bij ons volgens een vast rooster; samen stemmen we af wanneer jij overdag en in de avond gaat werken. En je krijgt bij ons 26 vakantiedagen, je bepaalt zelf wanneer je die opneemt. Daarnaast bouw je bij ons ook pensioen op. En het mooie is, wij betalen de volledige premie.

Met wie en voor wie werk je?
We zijn een gedreven en enthousiast team. Veel collega’s blijven voor een langere periode bij ons werken of willen graag weer terugkomen na een onderbreking. Dit komt onder andere door de goede werksfeer en het feit dat iedereen ertoe doet. Ook stimuleren wij bij Kruitbosch dat je blijft werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Wil jij werken in een omgeving waar jouw inbreng, inzet en persoon gewaardeerd wordt? Kom dan bij ons!

Solliciteren
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Over Kruitbosch
Kruitbosch, aangenaam! Wij zijn een betrokken en resultaatgericht familiebedrijf uit Zwolle. Wij maken allerlei soorten fietsen: van gave fietsen voor de forens tot praktische family e-bikes. Daarnaast hebben we een heel groot aanbod aan onderdelen en accessoires. Zo maken wij van iets alledaags als de fiets, iets heel bijzonders. Wat ooit begon als een lokale grossierderij, is in ruim 66 jaar uitgegroeid tot een servicegerichte groothandel en retailpartner in fietsen, onderdelen en accessoires. Daarmee bedienen we fietsspeciaalzaken in Nederland en België. Maar we hebben ambities die verder gaan dan dat, zeker met onze succesmerken Alpina en Cortina. Alpina is dé fiets voor kinderen en Cortina richt zich met groot succes op jongeren, jongvolwassenen en eigentijdse volwassenen. Achter onze merken zit een krachtige, wendbare en tikkeltje eigenwijze organisatie die betrokken, betrouwbaar en dynamisch in de wedstrijd zit. Wij zijn Kruitbosch, en daar zijn we trots op! In het magazijn waar wij onze fietsonderdelen en accessoires hebben opgeslagen, zijn we bezig met de bouw van een autostore. Dit is een logistieke oplossing die een gedeelte van het order picken automatiseert. Een goed voorbeeld van verbeteringen die we bij Kruitbosch graag zien!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Marlouke Zandbelt
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Kruitbosch gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.