Facilicom Solutions

Facility manager

Details van de functie

Logo Ben jij die Facilitair manager met oog voor de klant en je team? Ben jij die 1000-poot die kan schakelen met iedereen? Ook nog financieel sterk? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Voor het hoofdkantoor (ca. 90.000m2) van ABN AMRO op de Zuidas zijn wij op zoek naar een Facility Manager.

Facilicom Solutions is verantwoordelijk voor de volledige IFM soft services-dienstverlening bij ABN AMRO. Dit betekent dienstverlening met verschillende vakdisciplines waaronder de diensten schoonmaak, receptie, beveiliging, servicedesk, evenementen en het aansturen van externe leveranciers (o.a. groenvoorziening, kantoorartikelen, etc.).

Wat ga je doen?

Als Facility Manager ben je verantwoordelijk voor het klantcontact op tactisch & strategisch niveau. Je beheert het integraal facilitaire contract. Zaak aan jou om te zorgen voor een lange termijn relatie met de contactpersonen bij de klant ťn met de medewerkers in jouw team ťn voor een financieel gezonde dienstverlening.

In deze zelfstandige rol bewaak je de kwalitatieve en kwantitatieve naleving van het contract door sturing op de KPI's en de gemaakte afspraken met de klant en medewerkers. Daarbij zorg jij ervoor dat wij als Facilicom Solutions als ťťn team maximaal en efficiŽnt opereren.

Belangrijk in deze rol is om de toegevoegde waarde van Facilicom en jouw rol te laten zien. Je kijkt continu naar mogelijke verbeterpunten in de operatie die je niet alleen signaleert maar ook (mede) tot uitvoering brengt! Dit doe je door actief met het team op zoek te gaan naar ontwikkel mogelijkheden en met jouw facilitaire bril op ideeŽn aan te dragen ter verbetering van onze diensten. Je bent actief in het meedenken met de klanten en hen te ontzorgen. Jij weet op de werkvloer en bij klant aan tafel de juiste vertaalslag te maken. Door optimale uitvoering van onze diensten, creŽer je continu toegevoegde waarde voor de klanten. Onze opdrachtgevers ervaren jou als een volwaardige gesprekspartner die weet te verbinden. Je weet in deze rol op alle niveaus te acteren zowel intern als extern, in het Engels en Nederlands en met het financiŽle aspect voor ogen.

Naast het klantcontact stuur je ook de operatie aan. Je geeft direct en indirect leiding aan een team van ongeveer 150 collega's. Hier wordt een stuk betrokkenheid verwacht. Je checkt bij jouw collega's in, zodat je weet wat er speelt en zaken kan signaleren en adresseren.

Wie zijn wij?

Facilicom Solutions is dť totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Wij combineren 'hard services' en 'soft services' en geven advies bij facilitaire vraagstukken. Bijdragen aan de beste werkomgeving voor onze klanten. Dat is wat je samen met 800 collega's van Facilicom Solutions elke dag weer creŽert. De meest passende facilitaire dienstverlening zorgt ervoor dat mensen zich elke dag prettig voelen op hun werkplek en beter presteren. Wij combineren hierbij hospitality en services en zorgen ervoor dat het onze klant en haar medewerkers aan niets ontbreekt.†

Wat je krijgt

Je krijgt een team professionele klantmanagers! Elke klantmanager (facilitair manager) is verantwoordelijk voor een eigen contract. Kennis delen, kijken hoe je collega's de dienstverlening hebben ingericht of sparren over lopende zaken op jouw eigen contract? Dat is allemaal mogelijk. Daarnaast werk je samen met de ServiceDesk van Facilicom welke vanuit Rotterdam opereren en je hebt veel contact met business control. Kortom; een veelzijdigheid van collega's die samen met jou werken aan dezelfde doelen.

Naast een interessante en veelzijdige functie, bieden wij:
  • Een salaris tussen de € 4.000,- en € 5.500,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van je werkervaring;
  • Een leaseauto met NS Business Card, laptop en mobiele telefoon;
  • Een interessante tantiŤmeregeling;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
  • De mogelijkheid om flexibel te werken;
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's.

Wie je bent

Je bent sterk in stakeholdermanagement; met je enthousiasme en creativiteit weet je het verschil te maken. Je durft proactief en innovatief met de klant mee te denken. Je weet wat je wilt bereiken en verliest het klantbelang en het belang van jouw team nooit uit het oog. Je hebt ondernemerschap en je vindt het leuk om de werkvloer op te gaan en met de teams in gesprek te komen.

Je beschikt over een stevige persoonlijkheid die met zijn of haar open en actieve houding mensen weet mee te krijgen. Je bent in staat een team aan te sturen, ook op afstand. Je bent een echte duizendpoot en schakelt moeiteloos tussen de verschillende niveaus. Jij bent in staat te schakelen tussen operationeel denken en klantgericht op tactisch en strategisch niveau.

Daarnaast zoeken we iemand met:
  • HBO- werk en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een zelfde soort rol, bij voorkeur binnen de facilitaire dienstverlening;
  • De drive om zaken te regelen en organiseren maar wel hands on.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions