Trigion

Senior Beveiliger regio Den Bosch

Details van de functie

Logo Als senior beveiliger bij Trigion ben je een centraal aanspreekpunt voor de klant, Trigion als je team. Het overzien en coördineren van de operatie binnen objecten in de regio Den Bosch.

Functieomschrijving

Heb jij jezelf al bewezen in het vak van beveiliging en neem jij graag een coördinerende rol op? Trigion zoekt een senior beveiliger voor wie geen situatie een onbekende is. Jij houdt van aanpakken en structureren en neemt een coördinerende rol in binnen ons clusterteam Den Bosch. Je komt te werken op verschillende objecten in regio Den Bosch. Je krijgt hier leidinggevende en organisatorische taken en bent het verlengde aanspreekpunt van organisatie richting de klant. Wil jij werken voor zakelijke dienstverleners, overheidsinstellingen, of bij een COA? Maak jij het verschil? Reageer dan snel. Samen met jou bekijken we waar jij het beste past en zoeken we samen naar de juiste match.

 

Afwisselend en uitdagend is je baan als beveiliger bij Trigion zeker. De veiligheid van medewerkers en bezoekers van verschillende objecten in regio Den Bosch ligt in jouw handen. Jij maakt het verschil door bij dreigende situaties op de juiste manier te reageren. Naast je kennis van de theorie luister je ook naar je onderbuikgevoel. Je treedt daadkrachtig op als dat nodig is. Zorgen dat iedereen veilig is en zich ook zo voelt is jouw kerntaak. Eenzijdig is je werk in de beveiliging nooit. Verantwoordelijk is het wel. Trigion is niet voor niets 'de veilige keuze'.

 

Op onze objecten draai je ochtend-, avond-, nacht- en weekenddiensten, dus het is belangrijk dat je flexibel bent. Als senior beveiliger bij Trigion houd je je hoofd koel en ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op:
 • Coördinerende rol. Jij bent de schakel tussen ons team aan beveiligers en teamleiders. Ook voorzie je de klant en interne organisatie van advies.
 • Preventief handelen. Jij hebt een neus voor opvallende situaties of gedrag en grijpt al in voordat er echte problemen ontstaan.
 • Onveilige of afwijkende situaties herkennen. Jij hebt het als eerste in de gaten wanneer iets niet gaat zoals het 'hoort'.

 

Wat je krijgt

Een uitdagende afwisselende baan en een team leuke collega's met:
 • Jaarcontract en uitzicht op een vast contract.
 • Op basis van een 36-urige werkweek ontvang je een salaris op basis van je competenties en ervaring tussen schaal 5 tot 6 dat ligt tussen €2.552,07 en €3.091,89 (conform CAO Particuliere Beveiliging).
 • 13 keer per jaar salaris.
 • Bij Trigion kan je gemiddeld per 4 weken tussen €322,- en €405,- extra aan onregelmatigheidstoeslag verdienen bovenop je bruto salaris!
 • Rooster wat 4 weken van tevoren bekend is.
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist of 0,18 per km (vanaf 9 km).
 • Pensioenregeling ,eindejaarsuitkering (2,01%) en vakantiegeld.
 • Aanvullende vergoedingen en voorzieningen via Het Sociaal Fonds.
 • Uniform- en stomerijvergoeding en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • We zetten verschillende opleidingstrajecten en maatwerk trainingen in via de Trigion Academie om samen te werken aan jouw ontwikkeling!

Wie je bent

Actief durf je jezelf wel te noemen, als beveiliger loop je wat af. Dat je sociaal, betrouwbaar en stressbestendig bent spreekt voor zich. Jij weet jouw kalmte over te brengen op de mensen die je beveiligt. Onze slogan 'Trigion: De veilige keuze' straal jij ook echt uit. Op een prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag. Gastvrijheid zit in je natuur, je vindt het belangrijk dat bezoekers zich welkom voelen. Als onze nieuwe objectbeveiliger:
 • Bezit je een diploma mbo-3 Coördinator Beveiliging of Vakdiploma Beveiliging. .
 • Heb je geen strafblad. Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Heb je bij minimaal 4 jaar in de particuliere beveiliging.
 • Beheers je de Nederlandse taal goed en beheers je de basisvaardigheden Engels. Ook in stressvolle situaties kun je de juiste instructies in het Engels geven.
 • Woon je binnen 50 km vanaf Den Bosch.

Solliciteren gaat eenvoudig en snel via onze online sollicitatiegame. Een CV of brief is bij ons niet nodig.

De game duurt zo'n 20 minuten. Je ziet video's over het werk als beveiliger bij Trigion. Zodra je de game hebt afgerond hebben wij een goed beeld van jou én heb jij een goed beeld van het werkveld. We nemen daarna binnen drie werkdagen contact met je op.

Deze sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion