Trigion

Marketing Communicatie Specialist

Details van de functie

Logo Ben jij een ervaren Marketing Communicatie Specialist en wil jij meehelpen het merk Trigion nog breder en beter uit te dragen? Bouw verder mee aan onze groei!

Functieomschrijving

Trigion is een beveiligingsbedrijf met 7000 collega's, wat de ambitie heeft om blijvend te ontwikkelen in het professionaliseren van beveiliging. Het is onderdeel van familiebedrijf Facilicom Group, Nederlands grootste facilitaire dienstverlener. Voor het Trigion Marketing & Business Development team, zoeken wij een Marketing Communicatie Specialist.

Dit ga je doen

Als Marketing Communicatie Specialist help jij samen met jouw collega's de organisatie verder te ontwikkelen en de marketing- en communicatieactiviteiten verder te professionaliseren. Je rapporteert direct aan de Directeur Marketing & Business Development.  

In deze zelfstandige functie ga jij dagelijks aan de slag met diverse marketing- en communicatiewerkzaamheden. Je draait projecten zelfstandig van A tot Z, waarbij je zowel tactisch als strategisch te werk gaat en ook operationele taken niet uit de weg gaat. Geen dag is hetzelfde! Je focus kan liggen op corporate communicatie, waarbij je je bezighoudt met bijvoorbeeld het ontwikkelen van een contentstrategie of het vertalen van (sales)plannen naar diverse communicatie-uitingen. Intern richt je je op het uitwerken van communicatieplannen en activiteiten voor al onze collega's. Meten is weten. Daarom speelt webanalytics en campagnemanagement een belangrijke rol. Je analyseert de effecten van campagnes en onderneemt acties om verbeteringen te realiseren.

Dus jij:
 • Stelt marketing- en communicatieplannen op voor (deel)projecten, dit doe je van A tot Z;
 • Maakt onze doelgroepen (medewerkers, klant, markt) enthousiast voor het merk Trigion;
 • Bent hét aanspreekpunt voor vragen op het gebied van marketing en communicatie binnen de organisatie;
 • Brainstormt met collega's uit andere teams, zoals Sales, HR en Operatie. Zo blijf je op de hoogte van wat er speelt bij klanten, medewerkers en in de markt;
 • Bent verantwoordelijk voor het rapporteren, analyseren en volgen van de kosten t.a.v. marketingactiviteiten en bijhorende budget;
 • Werkt hierin nauw samen met externe, specialistische bureaus.

Wat je krijgt

Je maakt deel uit van het Marketing & Business Development team binnen Trigion met en werkt nauw samen met andere MarCom specialisten. Je komt te werken in een omgeving waar je vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om te werken en bouwen aan de marketing & communicatieplannen. Je standplaats is Schiedam, maar eigenlijk ook weer niet. Want je kunt bij ons heel makkelijk vanuit verschillende locaties, waaronder je eigen huis werken. Je krijg je veel ruimte om te ontwikkelen en echt iets moois neer te zetten. Jouw werk doet er dus echt toe.

Verder kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen € 4.250,- en € 5.000,- per maand, op basis van je ervaring en competenties;
 • 27 vakantiedagen op fulltime basis;
 • reiskostenvergoeding;
 • netto onkostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • diverse opleidingsprogramma's en de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen.

Wie je bent

Wij zoeken iemand die creatief, ondernemend en een echte teamplayer is. Iemand die uitdaging ziet in onderdeel zijn van een ambitieus team en die wil meewerken aan de ontwikkeling hiervan. Ook je eigen ontwikkeling hierin vind je belangrijk, waardoor je steeds op zoek bent naar nieuwe kennis. Pro activiteit en nieuwsgierigheid zijn dan ook eigenschappen die op jou van toepassing zijn. We vinden het belangrijk dat je mens en proces goed kan verbinden en sterk bent in jouw stakeholdermanagement.

Daarnaast beschik je over:
 • Een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur in de richting van marketing of communicatie;
 • Minimaal 6 jaar ervaring in B2B communicatie- en marketing en/of interne communicatie;
 • Online campagnemanagement en affiniteit met onderzoek (intern + extern)
 • Sterke projectmanagementvaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en communicatief sterke vaardigheden.

Ben jij de enthousiaste en creatieve Marketing Communicatie Specialist die wij zoeken? Reageer dan via de sollicitatieknop!

 

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Sven Vos via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion