Hans Anders

Verkoopmedewerker Fulltime

Details van de functie

Logo Laat je commerciŽle skills shinen in een branche waar altijd werk is. Bezorg onze klanten dagelijks een glimlach met jouw advies en enthousiasme. Groei verder in ons eigen Hans Anders College.

Hans Anders is onderdeel van nexeye met 400 winkels in Nederland en BelgiŽ. Sinds 2018 is eyes+more onderdeel geworden van nexeye met maar liefst 170 winkels in Duitsland, Nederland, BelgiŽ en Oostenrijk. In Zweden zijn wij actief als Direkt Optik met 40 winkels. nexeye staat voor groei en expansie en heeft de ambitie om nog meer nieuwe winkels te openen in Europa.

Wat ga je doen als Verkoopmedewerker?
Fun, serieus, eigenwijs, neutraal, stoer of sexy: met een bril maak je hoe dan ook een fashionstatement. Dat maakt het kopen ervan voor veel klanten leuk, maar ook best een ding. Want hoe kies je als klant uit al die monturen en merken de juiste bril? Als verkoopmedewerker herken je koopsignalen, sluit je zelfverzekerd de deal, en zorg je dat het aankoopproces voor de klant een feestje is. Jouw doel: dat de klant met een nieuwe bril in de spiegel kijkt en denkt: ''YES, dit ben ik!''

Overige werkzaamheden:
 • Je monteert brillen voert kleine reparaties uit;
 • Je verricht oog- en gehoormetingen;
 • Je zorgt ervoor dat de winkel er de hele dag tiptop uitziet;
 • Je bent commercieel: je ziet makkelijk kansen voor verkoop en weet de deal op een prettige manier te sluiten. Je werkt graag met KPI's.

Wat vragen wij van jou?
Ervaring in de optiekbranche is een prť, maar niet noodzakelijk;
 • Wat we belangrijk vinden is dat je adviseren, verkopen en met mensen werken ťcht leuk vindt;
 • Je vindt het tof om te blijven leren door opleidingen en trainingen te volgen. Dat doe je in ons eigen Hans Anders College. Sowieso volg je snel na je aanstelling de vaktrainingen Verkoop, Optiek en Lensaanpasser. Wil je daarna doorgroeien naar opticien, audicien, of richting management? Bij ons kan het.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt dus met allerlei collega's en klanten overweg, en je houdt ervan om het als team ťcht samen te doen;
 • Regelmatig werken in weekenden en op koopavonden vind je prima. In ruil daarvoor kun je doordeweeks natuurlijk genieten van vrije tijd.

Dit is wat wij jou bieden!
Als verkoopmedewerker kan je rekenen op een startsalaris vanaf €2.228,87,- bruto per maand (21 jaar e.o.) obv 38 uur, maar natuurlijk groeit het salaris met je mee! Wanneer jij de opleiding Optiek hebt afgerond, wordt jouw salaris verhoogd naar minimaal €2.251,16,- bruto per maand!

Verder mag je ook rekenen op:
 • Personeelskorting op je nieuwe bril, zonnebril, lenzen of hoortoestel;
 • Goede pensioenregeling;
 • Belastingvoordeel op de aankoop van†bijv. en nieuwe fiets, smartphone, laptop of sport abonnement.
 • Een bonusregeling op basis van commerciŽle doelstellingen;

Volg ons ook op instagram@werkenbijhansanders
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Hans Anders