Embrace hospitality services

Vakantiekracht receptionist Vodafone Maastricht

Details van de functie

Logo Word jij deze zomer het vriendelijke gezicht bij de receptie van Vodafone Maastricht? Kom tijdelijk werken als receptionist bij Embrace!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan in de zomervakantie? Kom bij Embrace werken als receptionist/frontoffice medewerker!

Als receptioniste of receptionist herken je de medewerkster die binnenkomt om aan haar werkdag te beginnen. Nerveus, want ze heeft een belangrijke meeting. Jij bent al voorbereid op haar komst. Je geeft een korte, heldere aanwijzing naar de vergaderzaal waar haar meeting plaatsvindt. Jij hebt overal voor gezorgd: alle benodigdheden voor haar presentatie staan klaar en de koffie is geregeld. Dankzij jou start de medewerkster vol vertrouwen met haar meeting. Daarna ga je verder met je andere werkzaamheden. Denk hierbij aan:
  • Vergaderzalen reserveren
  • Postafhandeling
  • Telefoontjes en e-mails beantwoorden

Wat je krijgt

Leuk vakantiewerk als receptionist/ frontoffice medewerker! Daarnaast biedt Embrace jou:

  • Bruto uurloon tussen de € 13,94 en € 14,90.
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste baan. Bevalt het van beide kanten? Dan bekijken we graag de mogelijkheden met je voor een vaste functie.
  • Bedrijfskleding met een stomerijvergoeding.

Wie je bent

Representatief en verzorgd durf jij jezelf wel te noemen. Dankzij jouw betrokkenheid en empathie zorg je dat bezoekers een goede indruk krijgen van jou en het bedrijf waar ze binnenstappen. Je laat zien hoe belangrijk je het vindt dat zij zich welkom voelen. Je hebt oog voor detail en je omgeving. Je voelt het goed aan wanneer iemand iets nodig heeft. Misschien heb je al ervaring als gastvrouw in de horeca, toerisme of bij evenementen. Dat kan zeker helpen. Maar jouw passie voor hospitality, dąt is waar het echt om draait. Als hostess bij Embrace:
  • Ben je gedurende de zomervakantie beschikbaar (17 juni tot en met 12 juli), 40 uur per week, van maandag tot en met vrijdag, van 08:00 tot 18:00 uur?
  • Ben je energiek en ondernemend. Net dat stapje extra lopen is voor jou vanzelfsprekend.
  • Spreek je vloeiend Nederlands en goed Engels: Goodmorning sir, how can I help you?
  • Woon je binnen 30 km van Maastricht.

Solliciteren gaat eenvoudig en snel via onze online sollicitatiegame. Een CV of brief is bij ons niet nodig. 

 

De game duurt zo'n 20 minuten. Je ziet video's over het werk als receptionist bij Embrace. Zodra je de game hebt afgerond hebben wij een goed beeld van jou én heb jij een goed beeld van het werk.

 

We nemen daarna binnen drie werkdagen contact met je op. 

 

De sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome. 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Embrace hospitality services